Nieuws

Subsidieregeling ‘NL Leert Door’

Vanwege de enorme populariteit van de subsidieregeling, heeft het Ministerie van SZW besloten om per 1 december het loket voor de ontwikkeladviezen opnieuw te openen. Daarmee komt ruimte voor nog eens 50.000 extra trajecten. Werknemers (maar ook zelfstandigen of werkzoekenden) kunnen zich nu al opgeven voor een kosteloos (online) ontwikkeladviestraject bij H&S Adviesgroep.

Na een kort én krachtig programma van minimaal 4 uur, verspreid over een aantal sessies, krijgen deelnemers inzicht in hun positie op de arbeidsmarkt en gaan zij naar huis met een mooi ontwikkeladvies.

In de afgelopen maanden heeft H&S Adviesgroep, dankzij de inzet van betrokken en gekwalificeerde loopbaancoaches, een groot aantal deelnemers begeleid onder de NL Leert Door subsidie. De reacties die zij na afloop van de trajecten kregen, waren zeer positief en ruim 90% van de deelnemers beoordeelden de vakbekwaamheid van de coaches met een acht of hoger. Het zijn zinvolle en compacte trajecten waarmee je als organisatie op een positieve manier mensen in beweging brengt. Binnen de organisatie of daarbuiten!

Wil jij jouw medewerkers de kans bieden om gratis deel te nemen aan NL Leert Door? Kijk dan op onze website of neem contact op met H&S Adviesgroep via 072 512 52 30.
Bekijk hier de leaflet waarin wij de inhoud van dit programma uiteenzetten.