Nieuws

Ooms Bouw & Ontwikkeling heeft de vaart erin

WBG Parelbedrijf Ooms bouwt door! Bij al haar projecten zit de vaart erin. Momenteel is het bedrijf aan het werk op diverse projecten in Noord-Holland. Wij delen de Westfriese projecten met je.

Reigersborg Zuid V

Ooms bouwt flink door in Hoogkarspel, waar ze binnen het project ‘Reigersborg’ 27 (fase 1) en 25 woningen (fase 2) realiseert in opdracht van ZeemanVastgoed. Deze twee schitterende projecten vlechten zich nu in elkaar: de 27 woningen zitten in de eindfase en de 25 woningen in de beginfase.

Bij de 27 woningen zijn de eerste 6 woningen begin juni opgeleverd aan de bewoners. Bij de rest van de woningen zijn de dakpannen aangebracht en de kozijnen zijn voor het grootste gedeelte geplaatst. De aluminium bekleding is vrijwel overal aangebracht en de installateur is druk bezig om de volgende serie warmtepompen aan te sluiten. Bij 18 woningen zijn de nutsaansluitingen aangebracht. De vaart zit erin!

Van de 25 woningen is bij 14 woningen gestart met de fundering. Tevens wordt de bekisting aangebracht, zodat de installateur het riool aan kan gaan brengen in de kruipruimte.

Bloecwere en Bloecwere SûD

Ook bij het project Bloecwere gaat het snel. Op dit prachtig gelegen stukje land in de Bangert & Oosterpolder realiseert Ooms 31 woningen en 12 appartementen. Momenteel worden de daken aangebracht bij de woningen en bij de appartementen binnen project Bloecwere SûD zijn de 2e verdiepingsvloeren aangelegd.