Nieuws

West-Friese ontwikkelaar Ooms verovert de harten van Utrecht

Overweldigende belangstelling van geïnteresseerde kopers op de informatiebijeenkomst in Pathé Leidsche Rijn voor project ‘Leeuweplaats’ te Utrecht.

Ruim 4500 belangstellenden hadden zich inmiddels al ingeschreven om via de website op de hoogte te blijven van deze prachtige wijk en ruim 1000 mensen bezochten de bijeenkomst om vragen te stellen, folders te ontvangen of een virtual reality tour te nemen door het nieuwe plan waarvan de bouw eind dit jaar start. Een enorm succes!  Ooms Bouw & Ontwikkeling zal 95 woningen realiseren in dit project welke in 2021 wordt opgeleverd.

‘Leeuweplaats’ laat zich het beste omschrijven als stedelijk maar groen wonen. Smalle stegen en brede lanen, gevelstoepjes en herkenbare architectuur. Het plan wordt gekenmerkt door een fraaie stedelijke buitenrand (geïnspireerd door de Utrechtse Art-Deco-stijl), met een verrassende, intieme binnenkant en zeer hoge uitgangspunten ten aanzien van duurzaamheid en circulariteit. In het hart van het plan ligt een binnenplaats welke openbaar toegankelijk is. Leeuweplaats biedt woningen voor zowel starters als gezinnen. Minimaal 30% van de woningen heeft een V.O.N. prijs van maximaal €220.750. Er is weloverwogen gekozen om enkel grondgebonden woningen met flexibele en eenvoudig aan te passen plattegronden te handhaven, zo blijven de woningen toekomstbestendig.

 

Voor meer informatie:  www.leeuweplaats.nl