Nieuws

Week van de Veiligheid 2021; gratis online veiligheidstrainingen

Kijk, beleef en weet hoe je moet handelen bij criminaliteit in jouw onderneming

Succesvol ondernemen kan alleen als je ook de risico’s in de hand hebt. Maar hoe doe je dat?

Samen met ondernemers en politie heeft het RPC een nieuwe reeks GRATIS online trainingen ontwikkeld die beter aansluiten op het bedrijfsleven. Meer interactie en een belevende presentatie laten je ontdekken wat jouw kennisniveau is op het gebied van veiligheid, ook leer je meteen wat je juist wel of niet moet doen. Voorheen waren deze trainingen altijd fysiek, daar is verandering in gekomen. Vanaf nu bieden we onze trainingen ook online aan. Je kunt vanuit je eigen omgeving deelnemen aan een van de trainingen.

Fysieke training blijft mogelijk, waarom dan ook online?

Het volgen van een online training geeft jou als ondernemer en je medewerkers flexibiliteit en vrijheid om kennis en kunde op te doen wanneer het jou uitkomt. Het RPC biedt de kans aan ondernemers en hun medewerkers om op een interactieve manier kennis te maken met de basisprincipes van de verschillende fenomenen en criminele trends waar zij dagelijks mee te maken kunnen krijgen. Leer bijvoorbeeld over het spotten van afwijkend gedrag van mensen tijdens de online Altijd alert training. Wil je meer weten over hoe je effectief reageert op verschillende types agressie of hoe je de kans op een overval verkleint? Hoe je ondermijning herkent en wat kunt doen tegen cybercriminelen?

Geef je dan nu op voor een van onze online trainingen

Online trainingen tijdens de Week van de Veiligheid

De Week van de Veiligheid vindt ieder jaar plaats in oktober, in week 41. Dit is een initiatief van en door ondernemers. Alert en weerbaar zijn tegen criminaliteit hoort helaas bij gezond ondernemerschap. Ook het RPC heeft een speciaal aanbod tijdens de week van de veiligheid; Elke dag een gratis online training die aansluit bij het thema van die dag. Je kunt jezelf en je medewerkers aanmelden voor deze gratis online trainingen.

Het programma

Tijdens de Week van de Veiligheid hebben we de volgende online trainingen op het programma staan. Klik op de button om je direct aan te melden!

Maandag 11 okt. 19:00 – Gratis online Cybercrime training
Dinsdag 12 okt. 19:00 – Gratis online Overval training
Woensdag 13 okt. 19:00 – Gratis online Ondermijning training
Donderdag 14 okt. 19:00 – Gratis online Geweld & Agressie training
Vrijdag 15 okt. 19:00 – Gratis online Altijd Alert training
Je kunt je nu aanmelden voor deze online gratis trainingen. Komen de data je niet uit? Geen zorgen! We bieden de online trainingen minimaal  één keer per maand aan. Bekijk het overzicht van al onze trainingen op onze activiteitenpagina en meld jezelf en/of je collega’s aan voor de data die voor jou uitkomen.

Geef je snel op!  We zien je graag terug bij een van de online trainingen.