Nieuws

WBG parelbedrijf John Koomen Tuinen finalist van de NHN Business Awards 2021

Op 7 september jl. was de sluiting voor de genomineerden van de NHN Business Awards 2021 om hun ingevulde vragenlijst en een filmpje van 1 minuut over hun bedrijf aan te leveren bij de jury. De juryleden hebben zich vervolgens gebogen over alle antwoorden en filmpjes en zijn 23 september tot een gezamenlijke longlist gekomen van 10 kandidaten per categorie voor 4 categorieën. Op 7 oktober heeft de jury na diepgaand onderzoek deze longlist teruggebracht naar 3 kandidaten per categorie.

We mogen dan ook namens de jury de 12 finalisten bekend maken:
De bedrijven staan op willekeurige volgorde.

MKB Klein:
– Spataro Chocolaterie & Patisserie (Hoorn)
– Familiezaken (Purmerend)
– Brouwerij Leeghwater (De Rijp)

MKB Midden:
– John Koomen Tuinen (Wognum)
– More Than Gifts B.V (Uitgeest).
– Semwerkt (Hoorn)

Grootbedrijf:
– Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. (Wognum)
– Intal (Opmeer)
– Fietsvoordeelship.nl (Heerhugowaard)

Thema Award Maatschappelijk ondernemen:
– Natuurbegraafplaats Geestmerloo (Koedijk)
– Stichting Rataplan (Heerhugowaard)
– De Oude Keuken (DOK) (Castricum)

We feliciteren deze kandidaten van harte met het behalen van hun plaats in de finale. Deze finalisten gaan met ons een traject in, waarin de jury rapportcijfers geeft voor de 6 criteria, plus een punt voor de ontvangst/presentatie van het bedrijf tijdens de jurybezoeken.

Op 25 november staan deze 12 finalisten op het podium met een pitch van 2 minuten. Daarmee behalen ze hun laatste rapportcijfer en wordt door de juryleden bepaald welke plaats de finalisten hebben behaald.
Natuurlijk heeft het publiek ook een stem. Vanaf aanstaande maandag 11 oktober kun jij op onze website een stem uitbrengen op jouw favoriet. Het bedrijf met de meeste stemmen op 22 november wint de NHN Publieks Award, die uiteraard ook op 25 november tijdens de finale bekend wordt gemaakt.

Kom en beleef deze intens spannende avond mee met de 12 finalisten, moedig je favoriete kandidaat aan, juich mee met iedere overwinning en ontmoet nieuwe mensen tijdens deze geweldige avond. Een prachtige avond in stijl, waarin iedere bezoeker op zijn of haar best gekleed is in rokkostuum of galajurk. Je wordt feestelijk ontvangen met een prachtig glas bubbels en tijdens de pauze en de afterparty zijn de hapjes en drankjes inclusief.

Bestel snel je tickets voor slechts €25,- p.p. en beleef deze spetterende finaleavond live mee!

BESTEL HIER JE TICKETS VOOR DE FINALEAVOND