Nieuws

Vraag BDO Familiebedrijvenboek 2020 aan: De Eeuwige Jeugd

Onlangs is het nieuwe onderzoek naar vitaliteit van familiebedrijven door Erasmus Centre for Family Business in opdracht van BDO en Rabo gepubliceerd.

Voor veel familiebedrijven is dit niet de eerste crisis, maar zeker ook niet de laatste. Wat kunnen familiebedrijven doen om vitaal te blijven, om de continuïteit te garanderen?

In plaats van de fysieke Familiebedrijven Circles organiseerde BDO ivm corona dit keer een gloednieuw online event voor familiebedrijven over het onderzoek.

Tijdens deze allereerste online-editie van dit event ging Rens de Jong (BNR Nieuwsradio) in gesprek met de belangrijkste spelers uit ‘familiebedrijvenland’. Joost Vat (partner BDO) en wetenschapper Pursey Heugens (ECFB) duidden de belangrijkste bevindingen uit het recente familiebedrijvenonderzoek, er was een persoonlijke  boodschap van minister president Mark Rutte én een aantal van Nederlands oudste en mooiste familiebedrijven waren te gast, zoals Van der Valk, Mascotte en Van Eeghen. Daarnaast spraken we onder andere met Burgers’ Zoo en Koninklijke Vezet. Gemist? De terugkijklink over dit event kunt u opvragen bij mcs-noordwest@bdo.nl. Over dit nieuwe Familiebedrijvenonderzoek is een prachtig nieuw boek verschenen. Deze kunt u hier opvragen. Laat u inspireren!