Nieuws

VNO-NCW West presenteert nieuw bestuur VNO-NCW Noordwest-Holland

Op donderdag 15 februari vindt vanaf 14.30 uur de presentatie van het nieuwe bestuur van VNO-NCW Noordwest-Holland plaats. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Bejo Zaden in Warmenhuizen. Dit bedrijf staat in de top 10 van zadenveredelingsbedrijven in de wereld. In januari hebben ze een nieuw hoofdkantoor in gebruik genomen, waar VNO-NCW Noordwest-Holland een kijkje achter de schermen mag nemen.

Tijdens deze middag wordt ook afscheid genomen van Jeroen Veerman, die de afgelopen 12 jaar bestuurslid is geweest van VNO-NCW Noordwest-Holland, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Het nieuwe bestuur staat onder leiding van Hans Huibers. Huibers heeft jarenlange ervaring in zowel het (beroeps)onderwijs, de politiek als in het bedrijfsleven. Zo was hij onder meer Tweede Kamerlid namens en partijvoorzitter van het CDA, was hij directeur van de MBO Raad en later voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep. “Ik heb enorm veel zin om in deze rol mijn steentje bij te mogen dragen aan een goed ondernemingsklimaat in onze regio. Samen met de andere bestuursleden zijn we reeds voortvarend van start gegaan om VNO-NCW verder op de kaart te zetten in onze regio”, vertelt Hans. “We hebben veel krachtige lokale en regionale bedrijvenverenigingen hier, maar wij kunnen al deze regio’s met elkaar verbinden en een gezamenlijk geluid laten horen richting Den Haag en Brussel. Dat is de unieke positie van VNO-NCW en daar maken we graag gebruik van!”

In het bestuur nemen ook Pieter van den Berg (Sophista fusies & overnames), Cindy Broersen (Breedweer), Pieter de Graaf (De Graaf Afval) en Sjoerd Endel (Eco-Well) plaats. Deze directeuren en ondernemers uit Noord-Holland Noord zijn enorm gemotiveerd om VNO-NCW verder op de kaart te zetten in hun regio en zich in te zetten voor onderwerpen als arbeidsmarkt en onderwijs, de circulaire economie en mobiliteit en bereikbaarheid.