Nieuws

Verschilmakers gezocht voor zomerevent Omgevingsdienst NHN

Op 4 juli wil Omgevingsdienst NHN op een mooie inspirerende manier met elkaar de zomer inluiden. Want, wat hebben we met elkaar veel bereikt de afgelopen periode. We horen vanuit verschillende verschilmakers terug dat er behoefte is om vraag en aanbod van circulaire en biobased oplossingen voor de bouw (gebouwen en grond-, weg- en waterbouw) en interieurbouw samen te brengen. Dat willen we in ieder geval doen op 4 juli, een zomerevent. Met als doel netwerken, inspireren, vraag & aanbod samenbrengen en vooral genieten met elkaar op een inspirerende locatie. We gaan de exposanten ook filmen met korte pitches, zodat wij en jullie dit later ook weer kunnen gebruiken in de communicatie.

Mijn vragen aan jou:

  1. Wil jij (of jouw bedrijf) op 4 juli jullie circulaire of biobased aanbod laten zien, voelen, etc. aan de genodigden van dit event? Dat kan een maquette zijn, isolatiemateriaal, etc. Voorwaarde is dat het uitnodigt om aan te raken. Dan volgt spontaan het gesprek met de bezoekers.
  2. Wat heb je daarvoor nodig? (Denk aan standruimte of een plek om een demo neer te zetten).
  3. Zijn er partijen die we niet moeten vergeten om uit te nodigen, specifiek voor jullie circulaire of biobased oplossing?

Graag verneem ik voor 30 mei a.s. de antwoorden op de vragen.

Concept Programma (locatie bij Clean2Anywhere, natuurgebied in Hoorn):

14.00 uur Inloop

14.30 uur Verhaal Speeljacht (en te waterlating)

15.15 uur Circulaire EXPO introduceren exposanten & openen

16.30 uur BBQ & drankjes

18.00 uur Einde