Nieuws

Vernieuwd Werkbij Westfriesland wordt hét carrièreplatform van Westfriesland

In april wordt het carrière platform www.werkbijwestfriesland.nl opnieuw gelanceerd. Een uniek platform dat werken en opleiden in de regio Westfriesland combineert. Deze plek geeft het bedrijfsleven een podium en kans zich te etaleren. Dit is dé plek om in contact te komen met de talenten en het personeel van de toekomst. Om talenten van de toekomst op de hoogte te brengen van uw bedrijf en op deze manier deze jonge talenten als personeel van de toekomst te werven.

Stages en vacatures

Het carrièreplatform Werkbij Westfriesland is het dé plek om via een bedrijfsfilm te laten zien wat voor bedrijf u heeft en wie de medewerkers zijn. Die zelf vertellen waarom het leuk is om in uw bedrijf te werken en welke stagemogelijkheden en open vacatures er binnen uw bedrijf zijn. “Maar ook plaatsen wij er het laatste nieuws van bedrijven. Wanneer u zich aansluit op dit platform, delen wij uw berichten over de nieuwste producten, bijzondere ontwikkelingen en interessante onderzoeken binnen uw bedrijf”, laat eigenaar Alex Gitzels weten.

“Één plek waar je alle informatie over werken en opleidingen in de regio kunt vinden”

 

Uw bedrijf zichtbaarder maken
Het platform Werkbij Westfriesland gedijt door een uitgebreid aanbod van lokale bedrijven en opleidingen. “Wij willen graag de vele bedrijven en opleidingen in de regio zichtbaar maken op ons platform. Dus ook dat van u!”

Voordelen

De voordelen van deelname aan dit regionale platform:

  • Behoud van talenten in de regio.
  • Talenten krijgen uitgebreide en visuele informatie over bedrijven
  • Interessante content voor de doelgroep 16-jarigen wat betreft stages, opleidingen en keuzemogelijkheden voor specifieke functies binnen bedrijven in de regio
  • Interessante content voor oudere talenten (25+) wat betreft banen of omscholing
  • Informatie over wet- en regelgeving van de overheid
  • Informatie over opleidingsaanbod binnen bedrijven
  • Vacature-aanbod op de site

Een extra voordeel is de publicatie van de nieuwste vacatures en uw laatste nieuws op de partnerwebsites OnsWestfriesland.nl (150.000 unieke bezoekers, februari 2021) en Westfrieslandinbedrijf.nl (B2B). Dat zorgt natuurlijk voor een nog groter bereik.

Voordeel bij nu aanmelden

Wilt u uw bedrijf nog zichtbaarder maken en bent u benieuwd hoe wij dit voor u regelen? Neem dan contact met ons op via email info@wfmedia.nl of bel Alex Gitzels via 06 – 47 800 666.

Bedrijven kunnen zich aansluiten vanaf €50,- per jaar. Kijk voor een compleet overzicht van pakketten op werkbijwestfriesland.nl/bedrijfspakket Tip; Aanmelden voor 1 juni 2021 kan een gratis promotievideo opleveren!