Nieuws

Vacature Verenigingsmanager

Ben jij een netwerker die publiek en privaat verbindt? Een verbinder die de Westfriese economie verstaat en weet te stimuleren door samenwerkingen te smeden? Dit is jouw kans! Wij zoeken een nieuwe verenigingsmanager voor de Westfriese Bedrijvengroep. Een echte spin in het web van het bestuur, de ondernemers, het centraal bureau, de regionale overheid en andere stakeholders.

Wat doet de WBG voor de regio?

De WBG vormt al 24 jaar het grootste ondernemersnetwerk van de regio met meer dan 1.000 leden. Wij behartigen de belangen van alle bedrijven en staan voor een toekomstbestendige regionale economie. Niet door er over te praten, maar door de handen uit de mouwen te steken. We zijn een professioneel team, bestaande uit een verenigingsmanager, een talentmanager, een communicatieprofessional, secretariaat, bestuur en verschillende werkgroepen. Vanuit onze achterban slaan wij een brug naar de regionale stakeholders om samen te bouwen aan de toekomst. Op onze website www.westfriesebedrijvengroep.nl vind je meer informatie over onze projecten en ambities.

Wie ben jij?

  • Zelfstandig
  • Minimaal hbo-niveau
  • Je bent communicatief sterk als de stem van de ondernemers richting overheden, politiek en pers.
  • Je bent onafhankelijk, ondernemend en hebt kennis van economische groei.

                                                                 Wie is je opdrachtgever?

Het bestuur van de WBG bestaat uit een algemeen bestuur (AB) met afvaardiging vanuit de 11 aangesloten ondernemersverenigingen en een dagelijks bestuur (DB) met 3 leden. Het DB is de opdrachtgever en sparringpartner van de verenigingsmanager. Je klant is de Westfriese ondernemer.

Tijdsbesteding en beloning

Voor deze functie moet je rekening houden met een tijdsbesteding van 16 uur per week. Je ontvangt een marktconforme beloning in overleg met het bestuur. Je wordt door het WBG-team ondersteund bij secretariële en communicatieve taken. Het gaat om een overeenkomst van opdracht en geen arbeidsovereenkomst. Naast de financiële vergoeding levert deze rol een uniek strategisch en bestuurlijk netwerk op en verbinding met bedrijven in de hele regio. Je kijkt mee in de keuken van veel ondernemers. Een unieke kans voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat betekent deze functie nog meer voor jou?

Jij voert projecten uit met de netwerkpartners. Deze projecten kenmerken zich door een collectieve aanpak en hebben een toekomstbestendig bedrijfsleven in Westfriesland als doel. Je organiseert bijeenkomsten voor leden om kennis en kennissen te delen. Je bent continue in gesprek met publieke stakeholders om de belangen van onze leden en de economie op de agenda te houden. Je onderhoudt de contacten met de aangesloten verenigingen, Partners en Parels en zoekt nieuwe samenwerkingen op. Dit kun je doen vanuit huis en op locatie.

Procedure

Bij interesse kunt je reageren met een korte en krachtige motivatie en CV. Onze sollicitatiecommissie spreekt de kandidaten. Als je vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Bashar Al Badri (06-44360894).

De reactie termijn is verlopen!