Nieuws

Vacature: Betaalde Afstudeerstage met Baangarantie

Dit is je kans op een uitdagende startfunctie met impact. In deze functie combineer je al je talenten op het vlak van schrijven, adviseren en coördineren. Je bedient de Westfriese ondernemer met communicatie rondom duurzaamheidsprojecten, events en projecten. Daarvoor heb je allerlei media en netwerken tot je beschikking. Je werkt samen met collega’s van Parkmanagement Hoorn, Westfriese Bedrijvengroep, Hoornse Ondernemerscompagnie, Be+ Westfriesland en het Duurzaam Ondernemersloket. Samen met hen bepaal jij wij wat ondernemers lezen, zien en horen in de regio.

Wat neem je mee?

  • Creativiteit, ondernemerschap en een drive om impact te maken
  • Skills in het initiëren, creëren en publiceren van content

Wat kan je verwachten?

Wij bieden je een afwisselende baan waarmee je zeker het verschil gaat maken. Binnen ons ondernemerscollectief vind je een interessant netwerk die graag kennis en ervaring met je delen. Zo krijg je een kijkje in de keuken van interessante bedrijven. En je werkt samen met communicatiecollega’s in de regio. In onze professionele werkomgeving deel je je eigen tijd in en krijg je – thuis of onderweg – alle ruimte voor eigen initiatief.

Weet jij ondernemers te boeien en impact te maken op de energietransitie?

Stuur je sollicitatie in via info@parkmanagementhoorn.nl
Neem voor meer informatie contact op met Bashar al Badri: +316 44 36 08 94.

Organisatie: Westfriese Bedrijvengroep, Duurzaam ondernemersloket, BEplus, Hoornse Ondernemerscompagnie en parkmanagementhoorn.nl

Standplaats: Hoorn