Nieuws

Trots op uw bedrijf? Laat het zien tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023!

Bedrijven in hele regio Noord-Holland Noord openen hun deuren in maart

Van 20 t/m 25 maart 2023 kunnen inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar weer ontmoeten tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Tijdens de editie 2022 openden 144 bedrijven in heel Noord-Holland Noord hun deuren. Gezamenlijk ontvingen zij zo’n 3.500 bezoekers! Dus bent u trots op uw bedrijf en wilt u laten zien wat u doet? Open dan, net als vele andere regionale bedrijven, ook uw deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in maart! Meld uw bedrijf nu aan op www.kbbbd.nl.

Tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen (KBBBD) kunnen inwoners van Noord-Holland Noord kennismaken met bedrijven. Werkzoekenden ontdekken zo welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Scholieren en studenten zien wat er hier in de regio allemaal gebeurt en dat er dicht bij huis carrièremogelijkheden zijn. En ondernemers kunnen ook familie, vrienden of buren vol trots hun bedrijf laten zien.

Succes

Scholtens Groep in Wognum deed in 2022 voor het eerst mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. “Dat is ons zeer goed bevallen”, vertelt Laura Oosterbaan, HR Manager bij Scholtens. “We kozen voor twee aparte programma’s, zodat we iedereen een goed beeld konden geven van wat wij als Scholtens allemaal doen en te bieden hebben. Het ene programma was samengesteld voor studenten en werkzoekenden en daarnaast hadden we een programma voor familie, vrienden en geïnteresseerden. We zijn met een tourbus naar onze bouwplaats De Meester in Haarlem gereden. Daar kregen deelnemers een rondleiding op het project, waarbij geïnteresseerden uit de buurt ook konden aansluiten. Daarnaast hadden we op kantoor een inloop waarbij de mensen op diverse afdelingen konden meekijken en een rondleiding kregen op ons kantoor. We hebben enorm leuke reacties gekregen. We hebben er twee nieuwe stagiaires aan overgehouden en veel positieve ambassadeurs. Zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar!”

Bedrijven: meld u nu aan!

Via de website www.kbbbd.nl kunnen bedrijven zich nu met hun eigen profiel en programma registreren. Een bedrijf bepaalt zelf welke dag of dagen bezoekers welkom zijn. Dat kan een uurtje zijn, maar ook een vrije inloop gedurende de hele week. Vanaf 1 februari 2023 schrijven bezoekers zich via dezelfde site in voor een bezoek aan een of meerdere bedrijven.

De KBBBD is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie, quotes van bedrijven die hebben deelgenomen aan de KBBBD in 2022 en extra beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Manon Kant, manonkant@rpa-nhn.nl of 06 – 22 44 85 06. Zie ook www.kbbbd.nl en www.rpa-nhn.nl.