Nieuws

Jeroen Veerman, nieuwe voorzitter VNO-NCW Noordwest-Holland

Jeroen Veerman is de nieuwe voorzitter van VNO-NCW Noordwest-Holland. Op 2 juli neemt hij de taken over van Tom Kuijper.

Lees hier een kort interview met Jeroen.

Jeroen kennen jullie van het bestuur. Hij is al zeven jaar actief bestuurslid van VNO-NCW Noordwest-Holland. Hij wil samen met jullie een paar grote uitdagingen aanpakken, onder meer op het gebied van onderwijs & arbeidsmarkt en bereikbaarheid. “We moeten ook beter laten zien hoe VNO-NCW bijdraagt aan een beter ondernemingsklimaat. Dat laatste doen we te weinig. De regio kent een ontzettend sterk en pragmatisch bedrijfsleven met veel mogelijkheden. Ik wil heel graag van jullie horen wat er leeft”, aldus Jeroen.

Jeroen is algemeen directeur bij H&S Adviesgroep en dochterbedrijf Regio Talent, dienstverleners op het gebied van human resource management. Veerman is sinds 2011 tevens namens VNO-NCW Noordwest-Holland bestuurslid bij de RPA Noord-Holland-Noord en sinds 2014 bestuurslid van Huis van het Werk, een samenwerkingsverband op de arbeidsmarkt van 40 werkgevers in Noord-Holland-Noord.

Jeroen nodigt jullie van harte uit vragen en wensen hem te delen. Je kunt via de netwerkapp van VNO-NCW West hem gemakkelijk bellen of mailen. www.vno-ncwwest.nl/app