Nieuws

Inspirerende kennissessie ‘Kansen in coronatijd’ hier terugkijken [+fotos]

Dinsdagmiddag stipt 13.00 uur startte de kennissessie van de Westfriese Bedrijvengroep “kansen in coronatijd!” gepresenteerd door Meriam Slijkerman.

  • Hans Huibers geeft aan waarom deze kennissessie in samenwerking met ING, Rabobank, BDO en de 7 westfriese gemeenten georganiseerd is en wat zijn belangrijkste boodschap is aan ondernemers in de regio.
  • Ook gaan we in gesprek met ondernemers Mats Boots, José Linders, Rob Baltus, Collin Herber. Corona heeft hen geïnspireerd tot nieuwe initiatieven voor hun bedrijf.
  • Rogier Aalders gaf een presentatie t.a.v. sectorprognoses voor de komende tijd vanuit Rabo search. Robin Schilder veranderexpert van BDO gaf handvatten hoe je vernieuwing kunt doorvoeren en wat de 1e stap hierin is.
  • Arthur Helling wethouder economische zaken van gemeente Hoorn vertelde op welke manieren de gemeente ondernemers probeert te steunen en welke criteria leidend zijn om initiatieven wel of niet te kunnen honoreren.
  • Denk in kansen, ga niet bij de pakken neerzitten, plan tijd in om te werken aan een innovatie strategie en werk samen met andere ondernemers. Dat was de belangrijkste boodschap van vanmiddag…

Een uitgebreid verslag met meer tips volgt snel op deze website en in de volgende editie van Westfriese Zaken.

Wil je de live stream terugkijken… Dat kan via nhnext.nl/kansen-in-coronatijd of kijk hieronder.

Foto’s