Nieuws

Horizon College en Talentz bundelen de krachten

Juist in deze tijd is de zoektocht naar stageplaatsen uitdagender dan ooit voor onze studenten. Stageplaatsen zijn lastiger te vinden in Coronatijd. Het blijkt ook lastig om op afstand studenten de juiste voorbereiding te geven, om daarmee goed te kunnen gaan solliciteren.  Het online stageplatform Talentz helpt studenten van het Horizon College, door het geven van Webinars met tips voor een goede sollicitatie. Het aanmaken van een profiel op het platform www.talentz.nl is daarbij onontbeerlijk.

Dit platform matcht studenten op basis van opleiding, persoonlijke eigenschappen en skills aan het juiste bedrijf. De student kan zich hierdoor optimaal ontwikkelen en het bedrijf heeft een student die bij de organisatie past. Winst dus voor de ondernemer en stagiair.

Vanaf nu zal het aanmaken van een profiel en actief solliciteren via Talentz een vast onderdeel worden van de stagevoorbereiding binnen diverse opleidingen van het Horizon College.

De WBG ondersteunt dit initiatief er roept alle (leer)bedrijven in de regio Westfriesland op om hun vacatures op dit platform plaatsen. Helpt u onze studenten aan een vindbare stageplaats? Plaats dan nog vandaag uw stagevacature(s) GRATIS op www.talentz.nl