Nieuws

Help stichting Wings of Change

U kent Stichting Wings of Change als een innoverende organisatie die een compleet dienstenpakket kleinschalige begeleiding en zorg op maat biedt aan kwetsbare doelgroepen vanaf 13 jaar. Zij begeleiden hen naar de meest effectieve staat van welzijn, welke gericht is op participatie in de maatschappij. De omgang met roofvogels en dieren en het doen van activiteiten buiten in de natuur is een belangrijke schakel om de ontwikkeling te stimuleren.

Inmiddels is Stichting Wings of Change gegroeid en hebben zij een tweede bus nodig. Samen met FondsenNed zijn ze op zoek gegaan naar een bus. En die hebben ze gevonden. De financiering voor de aanschaf van deze bus wordt mogelijk gemaakt door het plaatsen van diverse bedrijfslogo’s op onze bus.

Wat zou u er van zeggen als zij, iedere keer dat we door de regio rijden reclame voor uw bedrijf maken. Zij rijden dagelijks in de omgeving van De Kop van Noord-Holland en bestrijken hiermee een aanzienlijk gebied.

Voor meer achtergrondinformatie over deze Stichting Wings of Change kunt u de website bezoeken: www.wingsofchange.nl 

Behalve dat u hen financieel steunt en laat zien dat u maatschappelijk betrokken bent kunt u ook een aantal dingen als tegenprestatie verwachten zoals:

  • 5 jaar lang rijdt onze bus dagelijks door de regio met uw logo;
  • Er vindt een officiële overhandiging van het voertuig plaats waarvoor u wordt uitgenodigd;
  • U wordt met bedrijfsnaam op website Stichting Wings of Change geplaatst bij het artikel over de aangeschafte bus;
  • U wordt met bedrijfsnaam en logo-link op website FondsenNed geplaatst;
  • FondsenNed probeert altijd ervoor te zorgen dat de lokale pers aanwezig is bij de overhandiging en een artikel met foto plaatst;
  • U kunt er als sponsor op rekenen dat wij aan u denken bij de aanschaf van nieuwe producten of diensten.

Robin van den Bos en Esther Potze zullen namens hen en FondsenNed contact met u opnemen om de mogelijkheden aan u voor te leggen. Zij hebben ervaring met het inrichten van dit soort samenwerkingen en zij hebben hen gevraagd hen hierbij te ondersteunen. Zij zouden het fijn vinden als u hieraan wilt meewerken door met hen oriënterend in gesprek te gaan over de mogelijkheden over nadere details. Voor vragen kunt u contact opnemen met Robin via 06 – 51471415 of Esther via 06 – 30927729.

Voor de stichting betekent uw medewerking heel veel en zij verheugen zich erop om met uw reclameboodschap rond te mogen rijden.