Nieuws

Grent Gevelrenovatie sluit aan bij de WBG

Een leuk nieuwtje om deze werkweek mee af te sluiten: Grent Gevelrenovatie heeft zich deze week officieel aangesloten bij de WBG als Parelbedrijf. Barry Grent is zo’n echte Westfriese directeur die het liefst zelf aan het werk is met zijn medewerkers, uit liefde voor zijn vak. Waar hij ooit begon in z’n eentje, staat er nu een mooi bedrijf met een eigen team van specialisten. Iedere dag worden gevels compleet getransformeerd tot op het oog nieuwstaat. Daarvoor gebruikt Grent Gevelrenovatie haar eigen machine- en wagenpark, dat bestaat uit onder andere reinigers, compressoren, hoogwerkers en steigermateriaal, maar waar ook robotica een steeds grotere rol speelt.

 

Het bedrijf gaat zich binnen de WBG bezig houden met het thema Wonen. Hierin zal hij zich samen met andere Parels en samenwerkingspartners buigen over de vraagstukken die actueel zijn in Westfriesland.
Barry had ook nog een primeur. Hij kreeg als allereerste Parelbedrijf het WBG Parelbordje uitgereikt. Inmiddels hangt het trots bij de ingang van het pand! Binnenkort ga je dit bordje op steeds meer plekken in de regio terugzien!