Nieuws

Genomineerden WBG Groeiparelprijs bekend

Na weken waarin iedereen in Westfriesland bedrijven kon nomineren voor de grote ondernemersprijzen van het Ondernemersgala, zijn nu de genomineerden bekend gemaakt van de WBG Groeiparelprijs, maar ook de Rabobank Méérprijs. Op de genomineerden van de Van der Valk Publieksprijs kan al even worden gestemd. De spanning stijgt. Wat zijn dé Westfriese ondernemingen van 2024? 

Na het verstrijken van de nominatiedeadline, heeft de jury zich gebogen over alle inzendingen. Na goed beraad en in goed contact met de genomineerden zijn uiteindelijk twee shortlists gemaakt met voor beide prijzen drie genomineerden. Tijdens het Westfries Ondernemersgala op 28 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

WBG Groeiparelprijs

De WBG Groeiparelprijs is de award voor aanstormend talent. Jonge, innovatieve ondernemingen die de potentie hebben om uiteindelijk de Rabobank Méérprijs te winnen. Maar nu verdienen ze de erkenning voor alles wat ze hebben opgebouwd. En dat geldt natuurlijk voor alle genomineerden. Te weten:

De komende weken bereiden de genomineerden zich voor op het bedrijfsbezoek van de Jury. Alle juryleden bekijken de bedrijven vanuit hun eigen invalshoek en samen kiezen ze uiteindelijk op de dag van het gala de winnaar.

Rabobank Méérprijs

Ook de genomineerden voor de Rabobank Méérprijs, de prijs voor gevestigde ondernemingen die uitblinken op het gebied van innovatie, duurzaamheid en visie, zijn bekendgemaakt:

Van der Valk Publieksprijs

De genomineerden voor de Van der Valk Publieksprijs waren al eerder bekend. Je kunt op je favoriet stemmen via wfgala.nl. 

Via wfgala.nl kun je ook je tickets voor het gala, met of zonder het diner, kopen!