Nieuws

Feestelijke oplevering Zeeburgerbaai, platform 2

Vrijdag 14 juni was het zover!

Na een intensief voortraject met diverse uitdagingen is Ooms Bouw & Ontwikkeling bijzonder trots op wat er is gerealiseerd. Na de oplevering van Zeeburgerbaai fase 1 zijn er nog eens veertien schitterende woningen opgeleverd op een tweede platform op het eerste eiland van IJburg, Steigereiland. Hier heeft Ooms in samenwerking met de kopers, Attika Architekten en Berkhout Tros gewerkt aan dit unieke en duurzame project. Vrijheid, water rust en ruimte typeren Zeeburgerbaai.

Vrijdagmiddag waren alle betrokkenen en kopers uitgenodigd voor de feestelijke opening. Allen verzamelden zich aan het begin van het platform bij de brug. Na het openingswoord door ontwikkelingsmanager Jan Buisman en uitvoerder Ed Rus werd door de kinderen van de kopers het feestelijke lint doorgeknipt en kon iedereen het platform betreden. Een fantastische mijlpaal voor alle betrokkenen!

De ceremonie was compleet met een gezellige borrel bij Café Restaurant Vrijburcht waar men, met het uitzicht op hun toekomstige woning, het glas kon heffen met de buren op vele gelukkige woonjaren.

Ooms Bouw & Ontwikkeling wil alle betrokkenen bedanken voor de samenwerking en alle aanwezigen bedanken voor hun komst. We wensen de bewoners ontzettend veel woonplezier!