Nieuws

De 1e ronde van de NHN Business Awards 2023 is gestart

Afgelopen week zijn alle ingevulde formulieren van de deelnemende bedrijven, samen met prachtige filmpjes, verzonden naar de 11 juryleden van de NHN Business Awards 2023. In totaal hebben 60 bedrijven dit jaar hun nominatie verzilverd. Ieder jaar weer is de organisatie verbaasd over de hoeveelheid prachtige bedrijven,die genomineerd wordt en de diversiteit van die bedrijven. En ieder jaar zijn het weer mooie, nieuwe kandidaten. Dat al voor het 10e jaar deze keer.
Het wordt weer een hele kluif voor de jury!

De jury gaat zich de komende 2 weken buigen over alle antwoorden en alle filmpjes bekijken. Op 15 september worden voor de alle 4 categorieën 10 bedrijven bekend gemaakt die doorgaan naar de halve finale.

Hoe nu verder?

De juryleden hebben nu 2 weken de tijd om de antwoorden en filmpjes te bekijken en hieruit ieder voor zich een persoonlijke top 10 te selecteren. Tijdens het juryoverleg op 15 september worden alle lijsten naast elkaar gelegd en komt de jury in overleg tot een gezamenlijke top 10, de halve finalisten. De lijst met de halve finalisten zal door ons gedeeld worden met de genomineerden via mail en op social media en de halve finalisten krijgen persoonlijk bericht.

Met de lijst halve finalisten gaan de juryleden weer ieder afzonderlijk onderzoek doen naar de bedrijven, via jaarrekeningen, (social) media, websites en eigen netwerk en stellen weer ieder persoonlijk hun top 3 samen.

Op 25 september worden deze 12 finalisten bekend gemaakt tijdens het Thema Event Diversiteit & Inclusie in het Horizon College in Alkmaar. Voor de 12 finalisten start dan het finaletraject.

Deze 12 finalisten dingen ook mee naar de Publieks Award, maar daarover later meer.

Hieronder een paar belangrijke data:

Op 5 en 13 oktober gaat de voltallige jury een tour doen door de regio, om bij alle finalisten op bezoek te gaan. De finalisten krijgen exact een uur de tijd om zich te presenteren aan de jury.
Op 20 oktober krijgen alle finalisten een pitch-/mediatraining, ter voorbereiding op hun finalepitch op het podium tijdens de finale.
We sluiten de dag af met een informele borrel, waarbij finalisten en juryleden elkaar ontmoeten.
Donderdag 2 november is de grote finale in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Alle finalisten nemen uiteraard als VIP gast deel aan het VIP diner voorafgaande aan de finale.

Wil je aanwezig zijn bij de bekendmaking van de 12 finalisten en het Thema Event Diversiteit & Inclusie? Meld je dan aan via onderstaande link.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-thema-event-diversiteit-inclusie-526267077997?aff=oddtdtcreator