Nieuws

Daan Versteeg bezoekt ME-2 Architecten

Medemblik- Daan Versteeg, de nummer 7 en dé Noord-Hollandse CDA kandidaat voor de verkiezingen voor het Europees Parlement, bezoekt op 10 mei ME-2 Architecten in Medemblik. In gezelschap van vertegenwoordigers van de 7 West-Friese CDA afdelingen wordt hij ontvangen door Mike Olthoff, directeur-eigenaar ME-2 Architecten.

ME-2 Architecten onderscheidt zich door waar mogelijk gebruik te maken van vernieuwingen op het gebied van producten en materialen met bijzondere aandacht voor duurzaamheid, alternatieve energie, flexibiliteit en installaties. Het resultaat dient een passende, innovatieve architectuur te zijn.
Een visie die goed aansluit op het uitgangspunt van CDA Europa; “Beschermen wat van waarde is”.

Daan Versteeg: “Ik zie er naar uit om een bezoek te brengen aan West-Friesland. Ik wil graag samen met bedrijven ons goed ondernemersklimaat verder versterken. Én ik heb affiniteit met duurzame innovatie in de bouw. In december verscheen mijn boek over het stimuleren van circulair en duurzaam bouwen door slimme aanbestedingen. Zo hoeven we niet meer belasting te heffen, maar besparen we juist bouwkosten en gebruikskosten. Daarvoor moet Europa wel beter en makkelijke aanbestedingsregels maken. En daarom wil ik naar Brussel.”

De verkiezingen voor het Europees Parlement zijn op 23 mei. Daan Versteeg (39 jaar uit Naarden) staat op plek zeven van het CDA. Daan is in het dagelijks leven advocaat Europees aanbestedingsrecht en een ervaren CDA bestuurder. Hij is getrouw en vader van 4 kinderen.