Nieuws

CLOK: Kom naar de dag van de BIZ

De volgende stap maken met jouw ondernemersvereniging? Kom naar de dag van de BIZ op 12 maart in Den Bosch!  

Bedrijven Investeringszones (BIZ) zijn bezig aan een ongekende opmars. In de afgelopen 15 jaar is het aantal werklocaties met een BIZ gegroeid tot 400(!). Niet vreemd, de BIZ brengt als middel voor gebiedsontwikkeling op werklocaties enorme voordelen met zich mee. 

CLOK nodigt jullie graag uit voor een initiatief dat de kracht van Bedrijveninvesteringszones (BIZ) in heel Nederland zal versterken. Tijdens hét jaarlijkse BIZ-congres: de Dag van de BIZ, zetten we namelijk in op het verenigen van alle kennis en kunde, voor succesvolle BIZ’en in Nederland, met het Landelijk Platform BIZ. 

Ben jij als ondernemer en/of bestuurslid betrokken bij een BIZ, of denken jullie al langer na over de mogelijkheden die de BIZ voor jullie locatie en leden kan bieden? De Dag van de BIZ biedt een uitgelezen kans om alle ins- en outs mee te krijgen en experts binnen het vakgebied te ontmoeten en spreken.  

De Dag van de BIZ 

Datum: 12 maart 2024
Tijd: 09.30 – 13.00 uur
Locatie: Sint Janssingel 92, Den Bosch  

Meer informatie en programma: https://clok.nl/evenementen/dag-van-de-biz/ 

CLOK en de WBG 

CLOK is partner (Parel) van WBG en een kennisnetwerk waar meer dan 1300 bestuurders van ondernemersverenigingen en 160 gemeenten zich bij hebben aangesloten. Zie www.clok.nl voor meer informatie over onze inzet voor de lokale economie, bedrijventerreinen en centrumgebieden.