agenda

Thema event Diversiteit & Inclusie

Ben je dringend op zoek naar nieuwe medewerkers? Ondanks de krappe arbeidsmarkt staan er nog ruim 1 miljoen werkzoekenden langs de zijlijn! 
 
Ondernemers maken tijdens dit event kennis met de top 10 bedrijven uit NHN, in het thema Diversiteit & Inclusie. Dit zijn de 10 halve finalisten in de Thema Award Diversiteit & Inclusie van de NHN Business Awards 2023. Deze halve finalisten worden op 15 september bekend gemaakt.
 
Deze bedrijven delen hun ervaringen met de ondernemers over het thema. Welke valkuilen zijn zij tegengekomen? Welke positieve ervaringen hebben zij? Wat zouden zij ondernemers aanraden om zeker in hun bedrijf te doen om diversiteit & inclusie optimaal te integreren?
Zo ontvang je als ondernemer onmisbare informatie om jouw bedrijf ook aantrekkelijker te maken voor nieuwe en bestaande werknemers.
Naast de korte presentaties is er een beursvloer, waar je als bezoeker heel breed ondernemers, bedrijven en instellingen in de sector Diversiteit & Inclusie zult ontmoeten en directe gesprekken kunt aangaan.
Als afsluiter van deze mooie avond hebben we een zeer inspirerende keynotespreker: Rolf Schrama
Het verhaal van Paralympisch zeiler Rolf Schrama (1,25m) is geen standaard succesverhaal, maar een authentiek, kwetsbaar en humoristisch verhaal over thema’s als Mindset, Bepaal je eigen succes, D&I (diversiteit & inclusie). Omgaan met veranderingen, De kracht van de kleine stapjes en Denken in mogelijkheden. 
 
Natuurlijk staat het hele event in het teken van Diversiteit & Inclusie en dus ook van beleving. Ervaar bijvoorbeeld hoe het is om blind te zijn en zoek zo je weg door het Horizon College.
Gratis aanmelden