agenda

Pop-up Store Delta Fiber bij Auto Totaal – Grootebroek

Beerepoot Automatisering biedt voordelige Delta Fiber Glasvezel aan in de Regio West-Friesland

De afgelopen weken is er vanuit Beerepoot Automatisering hard gewerkt om zoveel mogelijk organisaties te informeren over de mogelijkheden van Delta Fiber Glasvezel. De mogelijkheden van Delta Fiber zijn kenbaar gemaakt via nieuwsbrieven, website bulletins, artikelen in de dag- en weekbladen en er zijn flyers uitgedeeld door de dames van Delta Fiber.

Delta Fiber onderscheidt zich in het scherp aanbieden van snel en betrouwbare Glasvezel voor zakelijk gebruik. Wanneer u zich voegt bij de groep die vóór 2 april aangeeft gebruik te willen maken van de Delta Fiber mogelijkheden dan betaalt u geen vastrechtvergoeding, geen graafkosten en geen aansluitkosten, waardoor u ongeveer €2.500,- per aansluiting direct bespaart.

Na 2 april stopt deze actie en vervallen deze voordelen, waardoor u als abonnee wel vastrechtvergoeding en aansluitkosten dient te betalen.

Omdat wij merken dat veel organisaties het prettig vinden om face to face geïnformeerd te worden, hebben wij samen met Delta Fiber een moment gevonden waarop wij u vrijblijvend kunnen informeren.

Aanstaande woensdag 30 maart heeft Auto Totaal in Grootebroek ruimte beschikbaar gesteld, waarin wij in samenwerking met Delta Fiber uw vragen ten aanzien van het nieuwe Glasvezelnetwerk kunnen beantwoorden.

Deze middag zullen wij u informeren over de mogelijkheden die Delta Fiber voor uw organisatie te bieden heeft. Tussen 14:00 uur en 17:00 uur kunt u zonder reservering binnenlopen, ieder halfuur wordt er een presentatie gegeven en is er ruimte om vragen te stellen. Er zijn voldoende collega’s aanwezig om u persoonlijk te kunnen adviseren.

Zoals gezegd heeft Auto Totaal ruimte beschikbaar gesteld, wij ontvangen u graag op:

Adres:                  Industrieweg 15E, 1613 KT Grootebroek
Datum:                Woensdagmiddag 30 maart 2022
Tijdstip:               14:00 – 17:00 (vrije inloop, ieder halfuur wordt er een korte presentatie gegeven over de mogelijkheden)

Wanneer u deze middag kiest voor Delta Fiber ontvangt u naast genoemde voordelen nog een leuke geste van DELTA Fiber en Beerepoot Automatisering.

Naast een leuk geschenk, ontvangt u alleen deze middag óók nog een cadeaubon!

Wij zien u graag 30 maart bij Auto Totaal, te Grootebroek, tot dan!