agenda

Opmeer Onderneemt!

Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland en de gemeente Opmeer nodigen je van harte uit voor Opmeer onderneemt!

Alle ondernemers in Opmeer zijn uitgenodigd om op dinsdag 13 december a.s. deze ondernemersavond in De Hooghe Heeren in Hoogwoud bij te wonen. Een netwerkbijeenkomst waar ondernemers en de gemeente elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. De organisatie heeft een inspirerend programma samengesteld.

Programma

 • 19.30 uur Inloop met koffie en thee
 • 19.40 uur Presentatie Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland
  Lucinda Hoogewerf, voorzitter Ondernemersvereniging Midden West-Friesland
 • 19.55 uur Presentatie Ondernemen in Opmeer
  Vincent Buis, wethouder Economie van gemeente Opmeer
 • 20.10 uur Pauze
 • 20.20 uur Presentatie Leiderschap en communicatie
  gastspreker Maroesja van der Pols
 • 21.30 uur Netwerkborrel met hapje en drankje
 • 23.00 uur Sluiting

Over de gastspreker Maroesja van der Pols
Hoe belangrijk is communicatie eigenlijk als ondernemer, als leider? Hoe bewust ben je je van je eigen voorkeuren en communicatiekracht? Tijdens een interactieve workshop neemt Maroesja van der Pols, eigenaar van 7Life, je mee op zoek naar jouw communicatiestijl. Ben je bijvoorbeeld een verbinder en graag in contact met mensen? Of meer een doener – jij vertelt met je daden wat jij belangrijk vindt. Mogelijk bekijk je de wereld met een strategen-blik, ontdek je graag als pionier of nog weer heel anders? Na deze avond heb je meer inzicht in jouw kracht en heb je hele handige tips gekregen hoe je die kan inzetten in jouw onderneming.

Aanmelden
Het belooft een interessante avond te worden en de organisatie hoort graag of ze op jouw aanwezigheid kan rekenen. Meld je uiterlijk 8 december aan door een e-mail te sturen naar communicatie@opmeer.nl.