agenda

Mix & Match event

In maart zal alweer de 19e editie van het Mix en Match Event plaatsvinden. De organisatie kijkt terug op geslaagde eerdere edities en zijn blij dat het event steeds meer studenten en bedrijven mag verwelkomen. Met veel trots lanceren wij de inschrijfwebsite van het Mix en Match Event! Met de website kunnen wij bedrijven en studenten nog beter aan elkaar matchen, voor een grotere ervaring en betere connectie. De organisatie hoopt op weer een geslaagde editie van het Mix en Match Event!

Afgelopen 3 edities hebben wij als Studievereniging Technische Bedrijfskunde (organisator van Mix&Match) de handen in één geslagen met de Studievereniging Business Finance and Law (organisator van Connect2Business). Bij velen van jullie viel dit in de smaak, zo werd duidelijk na alle positieve reacties, daarom slaan wij ook dit jaar de handen in één.

Voor dit tweedaagse event is het van belang dat alle bedrijven ruimschoots de gelegenheid krijgen om met de studenten in gesprek te gaan en om zo een mooie match of connectie te maken.

Om elk bedrijf hiertoe een gelijke kans te bieden, worden bedrijven of instituten die zelf geen stageplaatsen hebben en/of namens anderen werven, niet uitgenodigd. Zo blijft het voor elk individueel bedrijf, groot of klein, mogelijk om een goede stagiair of afstudeerder te vinden.

LET OP: Wenst u bij beide dagen aanwezig te zijn dient u zich 2 keer in te schrijven.

Mix & Match – Techniek, Ontwerpen en Informatica – 22 maart

Op 22 maart verwelkomen wij u om contact te leggen met de studenten Techniek, Ontwerpen en Informatica.KLIK HIERom u aan te melden voor deze dag.

Deze dag staat in het teken van Techniek, Ontwerpen en Informatica. U kunt bij uw aanmelding een keuze maken uit de opleidingen c.q. studierichtingen uit: IT Services Management, Informatica, Technische Bedrijfskunde, Bouwmanagement & Vastgoed, Business IT & Management, Werktuigbouwkunde, Technische Informatica, Elektrotechniek, Civiele Techniek en Bouwkunde.

De perfecte match 

Bij het aanmelden van uw organisatie kunt u specifiek aangeven in welke opleidingen u interesse heeft. Tevens krijgt elke organisatie die zich heeft ingeschreven een eigen ‘tegel’, waarop ze zichzelf kunnen promoten. Studenten mogen op hun beurt een Top-5 lijst maken met hun favoriete bedrijven bij wie zij graag aan tafel willen zitten. Onze website koppelt de wensen en zorgt vervolgens voor de perfect match!

Via rondetafelgesprekken maakt u kennis met een groep studenten en zij met uw organisatie. Op basis hiervan kunnen toekomstige (afstudeer)stagairs zich oriënteren, om zo te kijken waar zij hun volgende uitdaging gaan volbrengen. Ervaring leert ons dat het vaak niet blijft bij oriënteren, maar dat studenten en bedrijven zich al op het event aan elkaar ‘verbinden’.

Programma

Inloop bedrijven12:00
Inloop studenten13:00
Opening 19e editie M&M event13:40
Ronde Tafel gesprekken 1e ronde14:00
Ronde Tafel gesprekken 2e ronde14:20
Ronde Tafel gesprekken 3e ronde14:40
Pauze en Uitreiking Jong ondernemen15.00
Ronde Tafel gesprekken 4e ronde15.20
Ronde Tafel gesprekken 5e ronde15:40
Slotwoord en borrel16.00
Einde M&M event16:20