agenda

Koppie doen! = Vol

Alle beslissingen die je neemt, alle keuzes die je maakt, alle acties die je uitvoert en de manier waarop je dat doet, ontstaan uit de gedachten die je hebt. Je kunt daarom zeggen dat je gedachten een enorme invloed hebben op de resultaten die je bereikt! Je gedachten hebben invloed op het aantal opdrachten dat je krijgt, de omzet, op je medewerkers en je klanten enzovoorts. Je gedachten zijn je enige beperking! Tijdens Koppie doen! op 19 april 2023 in Café Restaurant ’t Fortuin in Wervershoof, vertelt Rob Wuijster er alles over.

Gastvrouw Ondernemers Vereniging Wervershoof (OVW)
Op 19 april a.s. houdt de OVW ‘haar’ editie van Koppie doen! in Café Restaurant ‘t Fortuin. Op deze locatie ontvangt zij ondernemend Westfriesland met een koppie en een inspirerende spreker in de persoon van Rob Wuijster. Rob is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mental coach in de topsport.

Gedachten zijn krachten
Rob laat je ervaren dat de gedachten die je hebt een grote invloed op het resultaat hebben. Wil je een ander resultaat? Denk dan net even anders! Rob reikt meerdere manieren aan om zelf je eigen gedachten te beïnvloeden, waardoor je net even anders gaat handelen. Hierdoor krijg je een ander resultaat! Dat maakt dat je je doelen kunt bereiken, dromen kunt verwezenlijken, moeilijkheden kunt oplossen én uitdagingen aangaat.
”Our thoughts and imagination are the only real limits to our possibilities.”

Na afloop is er traditioneel gelegenheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een drankje. En wie weet ga je ook met een paar nieuwe contacten naar huis!
Dit mag je niet missen! 

Programma

Datum:      woensdag 19 april 2023
19.30 uur    Inloop met koppie doen!
20.00 uur    Welkom
20.05 uur    Het verhaal van Café Restaurant ’t Fortuin door Frank Bot
20.30 uur    Gedachten zijn krachten
21.30 uur    Afsluiting en aansluitend informeel netwerken

Aanmelden ‘Koppie doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van de Rabobank. Aanmelden via onderstaand formulier. Wij willen je uitnodigen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom! Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.

Locatie:     Café Restaurant ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, Wervershoof (route)

HET EVENT IS VOL, AANMELDEN KAN NOG MAAR DAN KOMT U OP EEN WACHTLIJST!

Ja, ik kom naar Koppie doen! op 19 april a.s.

  • Neem je een klant of relatie mee, vermeld dan hieronder (bedrijfs)naam en emailadres