agenda

Kennissessie CyberVeilig Westfriesland in Medemblik

Cybersecurity: voorkomen is beter!

Cybercriminaliteit is helaas niet meer weg te denken in onze digitale organisatie en kan leiden tot uiteindelijke financiële en operationele schade. Zowel grote als kleinere bedrijven krijgen hier vaker mee te maken. Ook in West-Friesland! CyberVeilig Westfriesland helpt je om dit te voorkomen.

In deze kennissessie neemt een expert je mee in de wereld van ransomware. Hoe gaan cybercriminelen te werk, wat gebeurt er technisch gezien als je bent gehackt en hoe gaat de afhandeling in z’n werk? Deze bijeenkomst is interactief en geeft je een goed beeld van de risico’s die je als bedrijf loopt.

Wanneer:          donderdag 23 maart 2023
Tijdstip:              aanvang 15.30 tot 17.00 uur, borrel tot 18.00 uur
Locatie:             Hotel Medemblik, Oosterhaven 1 in Medemblik

Meld je nu aan!

CyberVeilig Westfriesland is een nieuwe activiteit van Parkmanagement Hoorn. Opgezet vanuit het collectieve bedrijfsleven en werkt nauw samen met de Westfriese ondernemersverenigingen. Ons doel is om de digitale weerbaarheid van bedrijven te verhogen. Door risico’s uit te sluiten die de continuïteit in gevaar kunnen brengen. Het security expertteam staat 24/7 klaar om jouw organisatie te adviseren, begeleiden en ondersteunen bij digitale weerbaarheid. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk