agenda

In ‘Action’ voor een energieneutraal Bedrijvenpark WFO

Bedrijvenpark WFO gaat voor energieneutraal. Maar waar start je als individueel bedrijf? Laat je informeren en motiveren tijdens ons inspiratie event Wij gaan voor energieneutraal, op vrijdag 23 september in het hoofdkantoor van Action.

Gastlocatie Action pakt het deze middag serieus aan met de eigen verduurzaming en trapt af met de officiële ingebruikname van een enorm zonnedak met 12.732 panelen. Action CEO Hajir Hajji zet vol in op verdere verduurzaming, zij deelt haar kijk. De groene activiteiten en ambities van de internationale retailer rond de energietransitie zijn inspirerend en worden verder toegelicht.

Ook Gedeputeerde Ilse Zaal (Economische Zaken) is aanwezig bij de officiële aftrap van deze middag. De provincie Noord-Holland werkt op verschillende manieren aan het versnellen van de verduurzaming van bedrijven. Zij vertelt over de ambities van de provincie op het gebied van energietransitie met bedrijventerreinen zoals het WFO.

Daar zitten kansen in voor bedrijven die stappen willen zetten met verduurzamen en energie besparen.

Welke kansen dat zijn, ontdek je deze middag tijdens een presentatie van het Duurzaam Ondernemersloket. Met de Energiesprong adviseert, begeleidt en ontzorgt het Loket ondernemers bij de energietransitie van hun bedrijf. Dat doet ze met een energiescan, monitoring en onafhankelijk advies. Ook (collectieve) inkoop, installatie en andere uitvoering worden je uit handen genomen. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Bashar Al Badri vertelt meer over hoe de Energiesprong in zijn werk gaat.

Zo ontdek je wat er mogelijk is, welke subsidies er zijn en hoe je samen én individueel grote stappen kunt zetten in de energietransitie. Want de vraag is niet óf je gaat verduurzamen, maar waar je gaat beginnen! Het antwoord op die vraag ontdek je zelf tijdens deze middag, dus meld je nu meteen aan.

Datum: vrijdag 23 september 2022
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Action, Perenmarkt 15, Zwaagdijk