agenda

HOC Kennissessie – Succesvol veranderen is mensenwerk

Kennissessie: Inspireren, motiveren en activeren van medewerkers

Nieuwe ontwikkelingen vragen om innovatiekracht van je bedrijf. Om de veranderdoelen van je bedrijf te behalen is een gemotiveerd team van onmisbare waarde. Succesvol veranderen vraagt om een positieve houding en gedrag van mensen. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers de vernieuwingen gaan omarmen? En hoe kun je die samen succesvol doorvoeren in je organisatie?

Deze vragen worden uitvoering besproken tijdens de volgende kennissessie die de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) organiseert, in samenwerking met de Gemeente Hoorn. Het is dit jaar de 2e bijeenkomst van de in totaal drie kennissessies met als centraal thema: strategisch personeelsmanagement. Bij elke bijeenkomst wordt een actueel vraagstuk besproken en neemt
een inspirerende professional het woord die zijn/haar kennis met jou deelt. Iedere sessie bevat naast luisteren ook een actief onderdeel, waarin je met andere ondernemers ervaringen uitwisselt.

Bob Smit; succesvol veranderen is mensenwerk
Voor deze 2e kennissessie is Bob Smit gevraagd om als ervaren masterdocent verandermanagement zijn visie en kennis te delen. Met een goede dosis enthousiasme geeft hij inspiratie en inzichten over het belang van betrokken medewerkers tijdens verandertrajecten. Je krijgt ook handige tools mee die je effectief kunt toepassen in je organisatie.

Deze kennissessie vindt plaats op donderdag 22 september van 14.00 tot 18.00 uur in de nieuwe congreszaal van The Saint in Hoorn. Deelname voor HOC-leden is gratis en voor niet-leden €75 (ex. btw) per deelnemer.

Aanmelden
Wil je ook vol nieuwe energie werken aan de groei van je bedrijf? Schrijf je vóór
16 september in via info@hochoorn.nl. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.