agenda

HOC Kennissessie: ontwikkelen en motiveren van medewerkers

Route naar gemotiveerde medewerkers

Kennissessie: ontwikkelen en motiveren van medewerkers

Nieuwe ontwikkelingen vragen om flexibiliteit van je bedrijf. Om relevante competenties, nieuwe vaardigheden en pro-actief gedrag van mensen. Een gemotiveerd team is daarbij van onmisbare waarde. Alleen, hoe zorg je ervoor dat je medewerkers optimaal gemotiveerd zijn? Op welke manier heb je inzicht in huidige en benodigde competenties en vaardigheden. En hoe zorg je ervoor dat mensen zich blijvend kunnen ontwikkelen om het beste uit zichzelf te halen en het bedrijf flexibel te houden?

Deze vragen worden uitvoering besproken tijdens de 3e kennissessie die de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) organiseert, in samenwerking met de Gemeente Hoorn. Het is de laatste bijeenkomst van in totaal drie kennissessies met als centraal thema: strategisch personeelsmanagement. Bij iedere bijeenkomst wordt een actueel vraagstuk besproken en neemt een inspirerende professional het woord die zijn/haar kennis met jou deelt. Iedere sessie bevat een actief onderdeel, waarin je met andere ondernemers ervaringen uitwisselt.

Emile Gabriel; van inzicht naar motivatie 

Voor deze 3e kennissessie is Emile Gabriel gevraagd om zijn visie en kennis te delen. Na jarenlang actief te zijn geweest in diverse managementfuncties en als bedrijfstrainer, is Emile sinds enkele jaren mede-oprichter van het platform MyTalentBoard, een totaaloplossing voor het ontwikkelen en motiveren van mensen. Met veel enthousiasme geeft hij inspiratie en inzicht over het belang én de voordelen van ontwikkelen en motiveren. Je krijgt ook handige tools mee die je direct kunt toepassen in je organisatie.

Deze kennissessie vindt plaats op woensdag 23 november van 14.00 tot 18.00 uur

in het Experience Center van De Eekhoorn in Hoorn. Deelname voor HOC-leden is gratis en voor niet-leden €75 (ex. btw) per deelnemer.

Aanmelden

Wil je ook vol nieuwe energie werken aan de groei van je bedrijf? Schrijf je vóór 18 november in.
Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden Kennissessie