agenda

HOC bedrijfsbezoek Broekhuis – Laat je inspireren

 

 

 

Vol enthousiasme nodigt de HOC haar leden uit voor het bedrijfsbezoek bij Broekhuis Autobedrijven aan De Marowijne 53 in Zwaag. Je zal welkom geheten worden op 23 september om 17.00 uur.

Na een korte introductie van Broekhuis, die meerdere locaties over het gehele land verspreid heeft en dit jaar haar 90-jarig jubileum viert, volgen enkele sprekers die je zullen inspireren.

Te beginnen met Tim de Vries, meervoudig Paralympisch kampioen: Na een trampoline-ongeval is Tim zijn linker onderbeen inclusief knie verloren. Tim besloot zich niet te laten tegenhouden, maar juist om te kijken naar de mogelijkheden. Nu is hij drievoudig wereldkampioen handbiken! Hij moedigt je aan om als ondernemer te geloven in je eigen kracht.

Ook komen de Cliniclowns aan het woord. Cliniclowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Je zult begrijpen dat dit onderwerp mooi aansluit bij dat van Tim én je begrijpt dan ook waarom Broekhuis sponsor is van de Cliniclowns. Uiteraard wordt alles met een lach gebracht!

Tot slot komt Gerard Manshanden van Fishflow aan het woord. Zijn innovatieve manier van bedrijfsvoering zullen je aan het denken zetten, waardoor je wellicht zelf ook een manier bedenkt waarop je duurzamer kunt ondernemen. Soms is het zo dichtbij!

Kortom: een boeiende en leerzame bijeenkomst die je eigen inspiratie zal prikkelen.

Na afloop kan je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van je collega-ondernemers en de sprekers met vragen bestoken.

Aanmelden graag uiterlijk 16-9-2022 via https://www.hochoorn.nl/activiteiten/broekhuis-beweegt-mensen/.