agenda

Data Science College ChatGPT

Wil jij ook weten wat ChatGPT is, hoe het werkt, wat de kansen en bedreigingen zijn van generatieve AI en hoe bedrijven het nu al gebruiken? En welke ondersteuning in de regio wordt geboden om jouw organisatie te helpen zelf aan de slag te gaan met data, analytics en kunstmatige intelligentie? Dan mag je dit event niet missen!

Na keynote speakers Rob Elsinga van Microsoft en Antske Fokkens van de VU Amsterdam delen mkb bedrijven en startups uit de regio wat zij nu al doen met kunstmatige intelligentie. FreezerData en Datacation vertellen over hun ervaringen met AI en nemen daarna met andere mkb bedrijven deel aan een paneldiscussie. In het panel sluiten, naast de sprekers, nog meer inspirerende ondernemers uit de regio aan om hun ervaringen te delen. Zij gaan graag in gesprek met alle aanwezigen, dus stel vooral je vragen!

Vaste sidekick, Frans Feldberg, hoogleraar data-driven business innovation aan de VU Amsterdam en mede-oprichter van Data Science Alkmaar, licht toe welke programma’s door Data Science Alkmaar en de European Digital Innovation Hub Noord-West (EDIH-NW) worden geboden om het regionale bedrijfsleven in te laten spelen op de kansen en bedreigingen van (big) data en kunstmatige intelligentie.

Mirella Kleinen, hoogleraar Customer Experience Management aan de VU Amsterdam, zorgt als dagvoorzitter voor een maximale customer experience.

Kortom: wil jij relevant blijven in een wereld van big data en AI? Meld je dan nu aan want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Meld je aan