agenda

Bijeenkomst Ondernemersfondsen

Vroeger was het heel normaal: wanneer iets georganiseerd moest worden, ging men met de pet rond. Iedereen droeg zijn steentje (of centje) bij en samen kwam je er wel. Tegenwoordig zijn de acties groter en de benodigde bedragen hoger, maar de betrokkenheid is minder. Het ondernemersfonds kan dit tij keren. Van en voor ondernemers en zonder free riders.

In onze regio hebben Enkhuizen, Hoorn en Medemblik heel succesvolle ondernemersfondsen. Hiermee worden collectieve zaken bekostigd, van feestverlichting in winkelgebieden tot Parkmanagement, beveiliging en verduurzaming van bedrijventerreinen. Een ondernemersfonds geeft een enorme boost aan de lokale economie en zorgt voor saamhorigheid onder de ondernemers. Speciaal voor leden, verenigingen en gemeenten die nog geen fonds hebben, houden we op donderdag 8 december een inspiratiebijeenkomst. 

De bijeenkomst Ondernemersfondsen
Tijdens deze bijeenkomst vertellen we meer over het opzetten en onderhouden van een ondernemersfonds. Stichting CLOK is aanwezig voor advies en begeleiding. Ook de OFM en Enkhuizen Onderneemt komen vertellen over hun ondernemersfondsen. We willen je informeren en inspireren om met concrete plannen en praktische handvatten de deur uit te gaan. Wellicht realiseren jullie binnenkort een eigen ondernemersfonds binnen de gemeente!  

Datum: donderdag 8 december 2022
Tijd: inloop vanaf 15.30, aanvang 16.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om nog wat te drinken.
Locatie: De Hartelijke Huiskamer, De Oude Veiling 71H, Zwaag.