Nieuws

Vacature: Dit is je kans om impact te maken met communicatie!

De zoektocht is gestart. Onze bedrijven komen samen en gaan voor een duurzame economie. Om dat te doen hebben we jou nodig! Wij ondersteunen en verbinden ondernemers. De communicatie rondom onze activiteiten kan een professionaliseringsslag gebruiken.

Weet jij ondernemers te boeien en impact te maken op de energietransitie?

WIE ZUN WIJ

Deze vacature wordt uitgezet namens Westfriese Bedrijvengroep (WBG), Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC), BE+ Westfriesland en Duurzaam Ondernemersloket. Je komt in dienst bij Parkmanagement Hoorn die deze clubs faciliteert.

WBG en HOC zijn twee ondernemerscollectieven die de belangen behartigen van ondernemers in Westfriesland. Leden van de WBG en HOC werken samen aan verschillende initiatieven. De belangrijkste zijn het duurzaam ondernemersloket en BE+. Deze initiatieven maken bedrijventerreinen Energieneutraal. Parkmanagement Hoorn faciliteert ondernemers. Zij zorgen voor veilige en duurzame bedrijventerreinen. De verbindende factor is dat alle partijen de Westfriese ondernemer bedienen en jij straks ook.

WAT GAJE DOEN

In deze functie combineer je al je talenten op het vlak van creëren, adviseren en coördineren. Je creëert content voor projecten en evenementen. Je stroomlijnt communicatie en bent daarvoor in gesprek met leden en het bestuur van de ondernemerscollectieven. Je bent verantwoordelijk voor de social media marketing.  Je adviseert de verschillende partijen en coördineert de uitingen.

Jij bepaalt wat ondernemers lezen, zien en horen in de regio.

OVER JOU

Je bent een mensenmens, een verbinder, in deze functie zal je veel in contact zijn met verschillende partijen. Je sociale skills zijn niet overbodig. Je bent creatief, ondernemend en klaar om impact te maken. Natuurlijk is het goed als je ervaring hebt in een soortgelijke functie, maar als je affiniteit hebt met marketing communicatie en de drive hebt om te leren geven we je zeker een kans.

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Standplaats Hoorn
  • 32 uur per week
  • Eigen tijdsindeling af en toe zullen er ook avonds bijeenkomsten zijn
  • Flexibele werkplek-op kantoor of vanuit huis
  • Saláris obv ervaring

Om te solliciteren mail je naar info@parkmanagementhoorn.nl

Vragen? Bel Bashar al Badri (WBG) Op 0644360894