Nieuws

Uitnodiging Financieren Toekomstgericht Ondernemen

Samen met de Westfriese gemeenten organiseert de RUD NHN op 17 mei de sessie financieren toekomstgericht ondernemen als afsluiting van de Westfriese week van de circulaire economie. Wij nodigen u hiervoor graag uit om met deze kennis uw klanten nog beter te kunnen bedienen.

Waarom deze sessie? De druk op ondernemers om duurzaam te ondernemen groeit. Wetgeving op energieverbruik is aangescherpt, de druk op een CO2-tax vanwege neemt in Europa toe, grondstoffen worden schaars, plastic is een nieuw afvalprobleem en gisteren is de noodklok geluid voor biodiversiteit. Veel ondernemers weten dat ze van koers moeten veranderen om mee te kunnen in de nieuwe wereld. Hoe doe je dat? En vooral hoe maak je daar je businesscase van? Kortom, hoe financier je toekomstgericht ondernemen. En hoe kunt u uw partners en B2B klanten hierover adviseren. Deze praktische en inspirerende masterclass geeft antwoorden op die vragen.  https://circulairwestfriesland.nl/events/masterclass-financieren-toekomstgericht-ondernemen-wees-voorbereid-de-toekomst-begint-nu/

Graag nodigen we u uit voor de Masterclass Financieren Toekomstgericht Ondernemen: Wees Voorbereid, De Toekomst Begint Nu! Laat u op inspirerend meenemen door gastspreker Stephan van den Broek (voormalig innovator chemiebedrijf DSM). Praktische en toepasbare tips. Hij brengt feilloos in kaart waar de systeemfouten in het financiele denken liggen waar ondernemers nu last van hebben of krijgen. En hoe je hiermee om kunt gaan.  De lezing is op 17 mei van 13.45 tot 16.10 uur met aansluitend een netwerkborrel. Locatie: RUD NHN, Dampten 2 in Hoorn. Klik hier voor het volledige programma.

Aanmelden is nodig ivm de organisatie. Aanmelden kan tot MAANDAG via de website https://circulairwestfriesland.nl/events/masterclass-financieren-toekomstgericht-ondernemen-wees-voorbereid-de-toekomst-begint-nu/www.circulairwestfriesland.nl

Regelingen

Na afloop van de masterclass zijn collega’s van de provincie Noord-Holland en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanwezig om voorlichting te geven over de fiscale en subsidieregelingen die inzetbaar zijn voor toekomstgericht (duurzaam en/of innovatief) ondernemen.

WestFriese week Circulaire Economie

De masterclass Financieren Toekomstgericht Ondernemen is de spectaculaire slotbijeenkomst van de WestFriese week van de circulaire economie. Een initiatief van de 7 WestFriese gemeenten, de WestFriese Bedrijvengroep, de Rabobank WF, het ontwikkelingsbedrijf NHN en de RUD NHN.

Graag verwelkomen wij u op 17 mei bij de RUD NHN. Wilt u met meerdere collega’s komen, laat het me even weten.