Typisch Hoorn – het boek

DOOR westfriesebedrijvengroep OP 29 maart 2019

Wij hebben onlangs op kantoor gesproken met Hans-Peter Bonnema van Didit Media. Er zijn vast leden die zijn naam recentelijk al voorbij hebben zien komen of zelfs al een email of uitnodiging (LinkedIn) van hem hebben ontvangen.

Didit Media zal op 7 november 2019 het boek “Typisch Hoorn” presenteren. Het derde boek in de serie “Typisch…”. Eerder brachten zij al “Typisch Langedijk” (2016) en “Typisch Alkmaar” (2018) uit.

In “Typisch Hoorn” worden 100 Horinezen + 50 bedrijven geportretteerd. Mensen en bedrijven die, ieder op hun eigen -soms bescheiden- manier (sociaal, maatschappelijk, sportief, cultureel, creatief en/of economisch), bijdragen of hebben bijgedragen aan gemeente Hoorn.

Wij hebben de eerdere uitgaven (Langedijk en Alkmaar) rustig in kunnen kijken en moeten toegeven dat wij hier zeer enthousiast over zijn. Het concept spreekt ons aan en het eindproduct straalt een hoge kwaliteit uit. Het is absoluut een mooi (bewaar)boek waar je bijvoorbeeld opdrachtgevers, klanten, leveranciers en/of personeelsleden mee kunt verrassen. De fotografie in het boek is in handen van de bekende fotograaf Rick Akkerman en dit levert hele fraaie portretten én sfeerfoto’s van de gemeente op. Het boek zal uiteindelijk een hoog ‘Hoorn-promotie-gehalte’ hebben en daar kunnen wij, in deze kwaliteit, alleen maar achter staan natuurlijk.

Didit Media is op zoek naar Hoornse winkels, bedrijven en instellingen die dit project ondersteunen en het leuk zouden vinden om geportretteerd te worden in het boek.
Contactpersoon Hans-Peter Bonnema (06 – 20 23 5358 / info@diditmedia.nl) neemt graag de tijd en moeite om met jullie een afspraak te maken om langs te komen en de mogelijkheden met jullie te bespreken.
Alle informatie en contactgegevens zijn (ook) te vinden en na te lezen op de website www.typischhoorn.nl

0 reacties

Laat een reactie achter

Wilt u meedoen met de discussie? U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *