Nieuws

Laatjepersoneelgratistesten.nl; GRATIS coronasneltest voor werkgevers mogelijk

Corona op de werkvloer? [SIC] ARBO (arbodienst) heeft in samenwerking met bedrijfsarts Koopmans én Coronasneltestnederland.nl de dienst Laatjepersoneelgratistesten.nl gelanceerd. Onderstaande informatie is aan ons hierover opgestuurd.

Goed om te weten, de dichtstbijzijnde locatie vanuit Westfriesland is Uitgeest. Door dezelfde dag al te kunnen testen met een uitslag binnen 20 minuten kan dit een snellere alternatief zijn dan de GGD teststraat. Tevens is het mogelijk om tegelijk meerdere medewerkers aan te melden.


De overheid heeft een subsidie beschikbaar gesteld om werkgevers de mogelijkheid te bieden om hun medewerkers te laten testen. Hierdoor wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot en uitval door ziekte en quarantaine verminderd! [SIC] ARBO maakt testen op het werk op een verantwoorde en veilige manier mogelijk. Dankzij subsidie van de overheid kan deze partij de coronatest GRATIS aanbieden aan werkgevers.

  • STAP 1 Als werkgever vraagt u via onze website een coronasneltest (de z.g.n. antigeentest) aan voor uw medewerker(s)
  • STAP 2 Onze bedrijfsarts beoordeelt de aanvraag en beoordeelt deze binnen 1 uur.
  • STAP3 Na goedkeuring ontvangt de werkgever binnen 1 uur een unieke code.
  • STAP 4 met deze unieke code kan werkgever of werknemer zelf zijn test inplannen bij www.laatjepersoneelgratistesten.nl Met deze code kan de test kosteloos worden ingepland op 1 van de 16 locaties van Coronasneltestnederland.
  • STAP 5 De werknemer kan veelal nog dezelfde dag getest worden én ontvangt binnen 20 minuten de uitslag van de test.
  • STAP 6 Dankzij de subsidie van de overheid kan bedrijfsarts Koopmans de kosten van de Coronatest declareren bij het ministerie van VWS
  • STAP 7 CoronasneltestNederland declareert de kosten bij bedrijfsarts Koopmans.

Voor de werkgever is het testen van je medewerkers dus geheel GRATIS. Wij maken gebruik van de Abbott Panbio antigeentest, welke gevalideerd én goedgekeurd is door de Nederlandse overheid.

meer Informatie Laatjepersoneelgratistesten.nl (PDF)

Laat je personeel gratis testen.nl is een initiatief van [SIC] ARBO (arbodienst) in samenwerking met bedrijfsarts Koopmans én Coronasneltestnederland.nl