VNO-NCW Noord-Holland: Raboreeks deel 2 – Mobiliteit in de deeleconomie – 24 oktober

Mobiliteit in de deeleconomie

Datum: 24 oktober 2018
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Dekker autogroep (Forddealer), Stormhoek 2, Zaandam
Programma: klik hier
Deelnemers: klik hier

Hoe ver kijkt u naar de toekomst als het gaat om uw bedrijf? VNO-NCW West en Rabobank slaan de handen ineen en organiseren drie bijeenkomsten met het thema Toekomstgericht ondernemen. We nodigen u van harte uit voor deel 2 uit de reeks!

Aanmelden voor alle bijeenkomsten kan via deze link https://sites.rabobank.nl/waterland/toekomstgerichtondernemen

De deeleconomie is een zeer actueel onderwerp, maar wat heeft zij voor ons in petto? Via diverse apps delen we privé al auto’s, gereedschap en eten met elkaar. Maar gaan bedrijven goederen en diensten ook meer met elkaar delen? Hoe kunnen ondernemers inspelen op de sharing economy? En welke nieuwe businessmodellen zullen gaan ontstaan?

Spreker Edward Rijnders, Manager Operations bij ABS schadeherstel en founder Routemobiel, neemt u mee in de ‘sharing economy’. Kan bijvoorbeeld een schadeherstelbedrijf overleven in een wereld met alleen nog zelfsturende auto’s? Edward geeft u inzicht in nieuwe businessmodellen en kansen die ontstaan door de deeleconomie. Hij geeft u praktische handvatten die u kunt toepassen in uw eigen organisatie.

Ook Harmen van Sprang co-founder ShareNL, overkoepelend deelplatform met o.a. Snappcar, Peerby, Toogethr, Thuisafgehaald, FLOOW2 en Konnektid, zal zijn inspirerende ideeën voor het bedrijfsleven met ons delen. Harmen schetst kansen die ontstaan door de deeleconomie. Dit doet hij met praktische voorbeelden, die direct toepasbaar zijn  als inspiratiebron voor uw onderneming.

Onze gastvrouw Ank Dekker, mede-eigenaar van familiebedrijf Dekkerautogroep, zal ons vertellen over het familiebedrijf en biedt ons een interessante rondleiding aan.

Voor wie

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor directeuren en eigenaren, maar zeker ook voor innovators binnen uw bedrijf. We vinden het leuk als u een introducé meeneemt!