Netwerkontbijt met Gerrit Zalm, 22 januari

Kom naar het netwerk-ontbijt met Gerrit Zalm – dinsdag 22 januari 2019 van 7.30 – 9.30 uur

Het event bestaat naast het ontbijt, uit twee onderdelen:

Workshop over subsidies

Wist u dat u als ondernemer gebruik kunt maken van diverse subsidies en dat hier door het bedrijfsleven nog veel te weinig gebruik van wordt gemaakt? Zo is er bijvoorbeeld voor advies aan bedrijven over de gevolgen van de Brexit 4 miljoen aan subsidies beschikbaar waarvan er nog 3 miljoen niet gebruikt is. Onze subsidiedeskundige informeert u over de diverse subsidiemogelijkheden voor het MKB.

College Tour met Gerrit Zalm
Niemand minder dan Gerrit Zalm, oud bankier en Nederlands langstzittende minister van Financiën ooit, wordt door een student geïnterviewd. De vragen van het interview zijn vragen die u zelf vooraf kunt insturen. Centraal thema tijdens het interview is: ‘Europa en banken doen te weinig voor het MKB.’

Aanmelden
Voor slechts € 20,= kunt u bij het netwerkontbijt aanwezig zijn. U kunt zich voor 20 december aanmelden via L.M.Turkstra-Nuij@horizoncollege.nl. Daarna ontvangt u een betalingsinstructie. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld u zich snel aan.

Na betaling van het bovenvermelde bedrag ontvangt u uw toegangsbewijs. Na ontvangst van uw toegangsbewijs is restitutie van het betaalde bedrag niet meer mogelijk.
Op uw toegangsbewijs staat een e-mailadres vermeld. Naar dit adres kunt u uw vraag voor Gerrit Zalm sturen. Wij zien u graag op 22 januari op het Horizon College, Umbriëllaan 2, 1702 AJ Heerhugowaard.