Kickstart Europe 2019, 14-15 januari


KickStart Europe 2019

The annual Strategy & Networking Summit on trends and investments in tech and digital infrastructure

Stay a step ahead in 2019!

De digitale economie en haar infrastructuur blijft maar groeien en groeien; kansen zijn er overal. Welke trends en welke markten zijn belangrijk? En hoe is deze aanhoudende groei het beste te faciliteren?

KickStart Europe geeft bezoekers een voorsprong in het nieuwe jaar, met de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van trends en investeringen in technologie en digitale infrastructuur.
Op 14 en 15 januari ontmoet de Europese digitale industrie elkaar in de Amsterdam RAI om 2019 een kickstart te geven met de nieuwste inzichten en interessante ontmoetingen.

Als Ontwikkelingsbedrijf NHN ondersteunen we KickStart Europe en denken dat het een interessante conferentie voor u kan zijn om erbij aanwezig te zijn.

Aanmelden voor conferentie

Hoor de laatste trends en marktontwikkelingen

Analisten van CBRE, Gartner en andere experts geven hun vooruitzichten op de ontwikkelingen in de datacenter, cloud en connectivity markten.

Het voorlopige programma

Ontmoet de top van de industrie

KickStart Europe  2019 brengt 350+ C-level executives uit de datacenter, cloud en glasvezel industrie samen, in een mix met ontwikkelaars, investeerders, analisten en toeleveranciers.

Welkomst receptie en conferentie

Op 14 januari wordt de KickStart Europe welkomstreceptie gehouden in de Amsterdam RAI. Op dinsdag 15 januari zijn de deuren geopend vanaf 09.00. Rond half 5 start de afsluitende borrel.