BaanBereik; Altijd de juiste baan binnen bereik – Een goed begin van de week met Esther Schouten

DOOR westfriesebedrijvengroep OP 9 januari 2019

Veel ondernemers en werkgevers geven aan dat ze zonder sport minder succesvol zouden zijn. Sporten houdt niet alleen je lichaam en geest scherp en sterk, maar ook je discipline wordt getraind.  De tegenslagen, overwinningen en de competitie kom je ook in het dagelijks leven op de werkvloer tegen.

Bootcamp mee met BaanBereik!
Voor onze klanten en uitzendkrachten gaan wij altijd voor een goede start, dit doen wij niet alleen op werkgebied maar ook door middel van sport! Begin uw week fris en sportief door samen met BaanBereik te bootcampen op maandag en/of dinsdag.

BaanBereik biedt u de mogelijkheid om kosteloos met ons mee te bootcampen onder begeleiding van vijfvoudig wereldkampioene boksen: Esther Schouten. Zoals u misschien wel eerder heeft gemerkt is Esther Schouten het gezicht van de reclamecampagnes van BaanBereik. Sport gratis met ons mee en geef uw werkdag een sportieve afsluiting zodat u met een trots en fijn gevoel naar huis gaat. Dat is pas een goed begin van uw week!

Bent u enthousiast geworden? Laat het ons dan weten. Wij zorgen er graag voor dat u wordt aangemeld. Lijkt het u leuk om een training te volgen met de gehele afdeling? Ook dat is mogelijk. De trainingen worden gehouden op:

Maandag: van 18:00 uur tot 19:00 uur,
in het Julianapark – Hoorn.

Dinsdag: van 18:00 uur tot 19:00 uur,
in het Park van Luna – Heerhugowaard.

U kunt zich opgeven voor de bootcamp via onze website www.baanbereik.nl

Of door contact op te nemen:

Zwaag: 0229 745 010
Heerhugowaard: 072 303 1111

0 reacties

Laat een reactie achter

Wilt u meedoen met de discussie? U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *