agenda

Zorgeloos naar het event van morgen

Events (gedeeltelijk) online. Is dit de toekomst? Als belangrijke spil in de evenementenbranche weet Arjen Lemstra (oprichter van EventSummit en Livecommunity) maar al te goed dat de branche verandert. Zo wil je het publiek weer met vertrouwen naar verschillende evenementen krijgen. Maar hoe ga je dat doen?

Camilla de Greeff (Zakelijk Event Manager bij Theater de Kampanje), wil het vanuit Theater De Kampanje vooral positief benaderen. Door te kijken naar wat er wél mogelijk is. Naar welke creatieve, vernieuwende mogelijkheden je kunt toepassen. Iets waar Milo Berlijn (gedragstrainer en eigenaar Trainmark) ook graag over meedenkt. Hij is expert op het gebied van menselijke interactie en staat in het theater met zijn eigen show, waarin hij onder andere antwoord probeert te geven op de vraag: ‘Hoe kunnen we op een leuke en spontane manier omgaan met ‘het nieuwe normaal’?’

Benieuwd naar de visie van Arjen Lemstra, Camilla de Greeff en Milo Berlijn op de ontwikkelingen in de evenementenbranche? Kijk en praat woensdag 23 september dan mee!

Bekijk de livestream

 

NHNEXT TERUGKIJKEN?

Wil je een van de eerder uitgezonden livestreams van NHNEXT terugkijken? Kijk dan op NHNEXT.nl. Hier vind je alle livestreams terug.

Welke vragen leven er bij jou?

We horen graag welke topics of vragen er bij jou als ondernemer leven. En die je misschien graag behandeld zou willen zien in een livestream. Je suggesties kun je mailen naar mail@nhnext.nl.