agenda

Wie de ruimte heeft, heeft de toekomst

Bijeenkomst over locaties uitbreiding bedrijventerreinen in Westfriesland

Wie de ruimte heeft, heeft de toekomst. Ruimte waar ondernemers hun dromen kunnen verwezenlijken. Uit onderzoek van STEK blijkt 50 hectare grond (ruim 70 voetbalvelden) nodig te zijn voor groei van bestaande bedrijven en de komst van nieuwe bedrijven. U hebt dit geverifieerd tijdens een eerdere bijeenkomst bij de Hartelijke Huiskamer in Zwaag. De vraag voor deze bijeenkomst; waar moeten deze hectares komen?

Waar willen ondernemers 50 hectare uitbreiding bedrijventerreinen?

Wat ons betreft moet deze vraag snel beantwoord worden omdat het bestaande aanbod nu al opdroogt. Helaas gaan wij er niet over. De gemeenten moeten met elkaar hierover afspraken maken. Als we niet oppassen gaan zij in lange discussies verzanden. Daarom gaan we in het u bekende stijl van de WBG, het proces versnellen door als ondernemers voor de politiek uit te lopen. Wij gaan de vraag beantwoorden waar wij vinden dat deze uitbreiding moeten komen. Het gaat tenslotte om onze huisvesting.

In deze bijeenkomst willen wij een voorstel maken voor de gemeenten in onze regio. Een eigen visie op de uitbreiding va bedrijventerreinen die we kunne inzetten om druk te zetten op de politiek en in aanloop naar de verkiezingen.

Datum:                Donderdag 18 november a.s.
Tijd:                      Inloop vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur.
Locatie:               Loos Betonvloeren Obdam BV, Tocht 8, 1713 GP  Obdam

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen aan info@westfriesebedrijvengroep.nl. Vermeld daarin uw naam en naam van het bedrijf.