agenda

Westfries Ondernemersgala 2024

Het Westfries Ondernemersgala is in 1992 voor het eerst georganiseerd door de toenmalige BedrijfsRegio Westfriesland. Inmiddels is het gala ondergebracht in een aparte stichting en wordt jaarlijks ondernemend Westfriesland geëerd en treffen ondernemers en bestuurders elkaar in een goede ambiance.

Het programma

Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt op een bijzondere manier afgetrapt: met een exclusief VIP-diner op het podium van de Hamletzaal. Een unieke belevenis waarbij u kunt genieten van de culinaire creaties van Ted Culinair.

Tijdens de avond, onder leiding van presentatoren Chris Wobben en Monique Smit, gaan we op zoek naar de winnaars van de Rabobank Meer Prijs, de WBG Groeiparelprijs, en de Van der Valk Publieksprijs. In het Las Vegas show thema, zullen we het podium omtoveren tot een gala-award stijl prijsuitreiking. Met een plaats op het podium voor de genomineerden, kunnen ze de gehele show van dichtbij meemaken en is er muziek van René Shuman. En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de avond feestelijk af met een afterparty. Onder het genot van een drankje en op de muziek van DJ Evandee, kunt u de winnaars feliciteren.

Het programma is als volgt:

16.30 Inloop VIP-Diner
17.00 Start VIP-Diner
19.30 Inloop avondprogramma
20.00 Start avondprogramma
21.30 Einde avondprogramma
21.30 Afterparty

Locatie: Schouwburg Het Park te Hoorn.

Tijdens het gala geldt er een dresscode. Dit jaar is dat gala.

Er zijn 3 prijzen te winnen:

Rabobank Méér Prijs:
WBG Groeiparelprijs:
Van der Valk Publieksprijs: