agenda

Westfries Ondernemersgala 2023

Nomineren 2023

Ondernemen is topsport en doe je met je hart en ziel. De beste ondernemers verdienen het daarom om erkend te worden.

Hieronder kunt u een (online) bedrijf uit Westfriesland nomineren. Wie volgt Autogroep Ursem Barten op als winnaar van de Rabobank West-Friesland Méér Prijs, Green Simplicity als winnaar van de WBG Groeiparel en wie wordt de winnaar van de Van der Valk Publieksprijs? Maandag 15 mei 2023 vanaf 20:00 uur worden de opvolgers bekend gemaakt. Maar het begint met een nominatie… En dat kan nu al!

Wie verdient volgens u één van de prestigieuze ondernemersprijzen? Nomineer vóór 1 maart het bedrijf van uw keuze. U kunt kiezen uit de volgende categorieën:

– Rabobank West-Friesland Méér prijs is bestemd voor bedrijven die langer dan 10 jaar bestaan;
– WBG Groeiparel is voor ondernemingen die nog geen tien jaar bestaan;
– Van der Valk Publieksprijs is bestemd voor elk willekeurige (online of offline) bedrijf

Om voor één van de prijzen in aanmerking te komen moet een bedrijf of instelling een hoofdvestiging hebben in één van de volgende gemeenten: Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer of Stede Broec. De aanmeldingsprocedure staat open voor iedereen. Bedrijven die onderdeel uitmaken van een nationaal of internationaal concern kunnen kandidaat worden gesteld, mits er aantoonbaar eigen zeggenschap is en er een eigen beleid wordt gevoerd binnen de genoemde gemeenten.

Klik hier om een bedrijf te nomineren!