agenda

Werkgeversdag in het Park – Stichting werken voor elkaar

Meet & Match

Voor werkgevers en werknemers

Heeft u ook moeite om de juiste werknemer te vinden voor die vacature die alweer een tijdje openstaat? Bent u eigenlijk voortdurend op zoek naar goede en gemotiveerde collega’s? Gedreven ondernemers hebben gedreven werknemers nodig. Deze potentiële werknemers ontmoet u op ons evenement op dinsdagochtend 21 mei in Stadsschouwburg Het Park.

De Stichting Werken voor Elkaar organiseert op 21 mei een netwerk evenement voor werkgevers en werknemers. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan dit evenement. Naast interessante workshops, kunt u zelf uw bedrijf in de schijnwerpers zetten op het Expertplein. Dé plek om elkaar te ontmoeten!

Netwerkcafé Hoorn (netwerkcafehoorn.nl) is een samenwerkingsinitiatief van vijftigplussers “in between jobs” en wordt gedragen door vrijwilligers. Iedere maand organiseert de stichting een ochtend vullend evenement met leerzame en interessante workshops die werkzoekenden verder helpen. Netwerkcafé Hoorn is aangesloten bij Werken voor Elkaar (werkenvoorelkaar.nl). Wij werken voor elkaar en maken gebruik van sociaal kapitaal om ons doel te bereiken.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.00-09.30             Inloop / netwerken
09.30-10.00              Keynote speaker
10.00-11.15                Drie workshops op verschillende locaties in Het Park met o.a. de volgende thema’s:
                                   “Omdenken op de arbeidsmarkt voor werkNEMERS” & “Omdenken op de arbeidsmarkt voor                                                           werkGEVERS” & Het nieuwe solliciteren.
11.15-13.00                Het Werkgevers en experts plein
De gelegenheid om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en interessante kandidaten te ontmoeten. Verder is er o.a. een CV check, de mogelijkheid om een Linkedin Foto te laten maken en meer informatie over Video solliciteren

Meedoen of meer informatie? Mail naar: info@gwoontanja.nl tel: 06-54 67 68 62

Kosten: deelname is gratis, consumpties zelf afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.