agenda

Webinar over slimme energieoplossingen voor bedrijven

Ontdek wat je kunt doen om drukte op het elektriciteitsnet te vermijden tijdens de webinar Slimme Energieoplossingen voor Bedrijven.

Waarom dit webinar?
Het elektriciteitsnetwerk heeft op verschillende plekken in de provincie zijn maximale capaciteit bereikt. Om zo snel mogelijk het elektriciteitsnetwerk uit te breiden, werken de provincie Noord-Holland, netbeheerders Liander en TenneT samen met gemeenten in de Taskforce Energie-Infrastructuur. In de tussentijd zoeken ze naar slimme oplossingen om het elektriciteitsnet efficiënter te gebruiken.

In dit webinar willen Liander, de provincie Noord-Holland en TenneT ondernemers in de omgeving van Westwoud (West-Friesland) informeren en inspireren. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Je krijgt energie-oplossingen te zien die mogelijk interessant zijn voor jouw onderneming. Denk aan energieopslag, deelname aan congestiemanagement of collectieve oplossingen. Hiermee creëer je meer zekerheid voor je onderneming en ontstaat ruimte op het elektriciteitsnet voor andere ondernemers in de regio.

Wanneer vindt het webinar plaats?
Het webinar vindt plaats op dinsdag 26 september 2023 via Microsoft Teams. De start is om 19:30 uur. Microsoft Teams is een programma
waarmee je online het webinar kunt volgen. Het is niet noodzakelijk om het programma van te voren te installeren.

Aanmelden
Je kunt je tot en met 24 september aanmelden via het online aanmeldformulier. Hierin kun je alvast aangeven op welke onderwerpen of vragen je graag een antwoord wilt. Op de dag van het webinar ontvang je persoonlijk een link (via e-mail) om in te loggen.