agenda

Webinar Ondernemen in 2021

De economische vooruitzichten voor 2021? Het is knap als je weet te voorspellen wat dit nieuwe jaar ons zal brengen. Een tijd dat ook wel ‘Navigeren in de mist’ wordt genoemd. Gijs van der Helm, voorzitter van VNO-NCW Oostland heet u van harte welkom.
Daarna is het woord aan Sjoerd Hardeman, van RaboResearch. Hij neemt u mee aan de hand van data, economische ontwikkelingen en visie. Wat heeft 2021 in het vooruitzicht?

 

Ondernemer aan het woord

Robèr Willemsen, horecaheer, ondernemer en voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland kijkt met ons vooruit. Zijn wereld waarin hij jaarplannen maakt voor zijn vier horecazaken, een achterban wiens belangen hij op landelijke politiek niveau vertegenwoordigt. Hoe ziet hij het nieuwe jaar? Hij kijkt vooruit en vluchtig over zijn schouder terug. Hoe vindt hij zijn houvast, omzet en perspectief? Deze rasechte Rotterdammer deelt het met ons.

Breakout rooms

Aan het einde van de sessie gaan wij met elkaar, aan de hand van thema’s, in gesprek. U neemt plaats in één van de vijf breakout rooms waar het thema op tafel komt. In iedere kamer is een Rabobank sectorspecialist en een moderator aanwezig. Zij delen specifieke kennis over dit onderwerp en gaan met u in gesprek waarbij het doel is om kennis en ervaringen te delen, te inspireren en met elkaar in verbinding te staan.

Breakout rooms

  1. Digitalisering in de zakelijke dienstverlening
  2. Wat zijn de issues en trends in de industriesector?
  3. Glastuinbouw, wat staat de sector te wachten?
  4. Kosten vs. omzet generen: kansen en mogelijkheden voor ondernemers
  5. Leiderschap wat leidt tot saamhorigheid

Members only

Deze uitnodiging is exclusief voor klanten van de Rabobank en leden van VNO-NCW West. Aanmelden kan tot en met maandag 15 februari, via deze link. U ontvangt een dag voor aanvang de link van het webinar.

Juist nù met elkaar ondernemen in 2021. Wij zien u graag op 18 februari