agenda

In gesprek met VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer

Hans de Boer zet al maanden alles op alles om de schade van de coronacrisis voor ondernemers te beperken. Hij is dag en nacht in gesprek met ministers om het pakket aan steunmaatregelen zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van het Nederlandse bedrijfsleven. Er is veel bereikt, maar we zijn er nog niet. De belangenbehartiging zet hij onvermoeibaar voort, ook al zit hij in de nadagen van zijn voorzitterschap.

Hans staat als voorzitter van VNO-NCW in nauw contact met onze ondernemersbesturen in de regio, want ook op provinciaal en gemeentelijk niveau is steun voor bedrijven hard nodig. Input vanuit ondernemers vindt hij belangrijk. Daarom organiseert VNO-NCW West op 28 augustus een interactieve bijeenkomst over ondernemen in coronatijd, live en online. Dit is een van de laatste kansen om met Hans in gesprek te gaan en te vertellen hoe het met je bedrijf gaat. Hij zal ook een persoonlijk kijkje achter de schermen van politiek Den Haag geven.

Uit de respondenten selecteren we twee ondernemers die de mogelijkheid krijgen naar de studio in de Malietoren in Den Haag te komen, van waaruit we live uitzenden. Zij worden uitgenodigd om tijdens het programma in levenden lijve met Hans in gesprek te gaan.

Vergeet niet je aan te melden KLIK HIER
De bijeenkomst is online te volgen via Teams. Daarvoor ontvang je een week van tevoren een link.

We zijn erg benieuwd naar je vragen en ervaringen en hopen je te kunnen begroeten op 28 augustus.

Vragen invullen en aanmelden

Om het webinar goed te kunnen voorbereiden verzoeken we je vooraf aan te geven welke vraag je Hans de Boer wilt stellen. Ook willen we graag weten hoe je als ondernemer omgaat met de crisis. Zou je daarom deze korte enquête willen invullen.